Новини фільмів про (2018)

9 січня 2020,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Олеся Романова поділилася ніжною фотографією, зробленою під час зйомок очікуваного українського фільму «Віддана».

Читати далі...
24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
20 грудня 2018,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоумен Сергій Притула дає цінну пораду берегти любов у розширеному ТБ-ролику української комедії для дорослих «Секс і нічого особистого», яка виходить в прокат в цей четвер, 20 грудня.

У новій кінокартині Ольги Ряшиной, де він також виступає сценаристом, Притула втілює харизматичного Василя, кращого друга головного героя Сергія (Роман Луцький). Коли Сергія кидає дівчина, тому що він «в ліжку повний нуль», він вирушає до Праги до Василя, де під час походу по клубах знайомиться зі стриптизеркою, яка береться навчити героя деяким постільним примудростям. Тим часом до Праги прибуває колишня Сергія, так що скандалу не минути. Чим завершиться цей любовний трикутник, дивіться в найближчому кінотеатрі.

Квитки на сеанси «Секс і нічого особистого» ви знайдете в нашій афіші.

22 жовтня 2018,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня були представлені нові трейлери українських комедій «Секс і нічого особистого» та «Зустріч однокласників», дубльовані трейлери фільму жахів «Прокляття Ла Йорони» та фентезі «Майбутній король», а також дебютний ТБ-ролик супергеройського екшену «Аквамен».

Читати далі...
18 жовтня 2018,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер гарячої української комедії «Секс і нічого особистого», де присутні моменти в дусі фільмів «Американський пиріг», «Це безглузде кохання» і навіть «П'ятдесят відтінків сірого».

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Убитий горем Сергій (зірка фентезі «Сторожова застава» Роман Луцький) приймає чоловіче рішення і їде до Праги на Новий рік до свого друга Василя (Сергій Притула). Після ночі обломов в стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною (Анжеліка Ніколаєва), яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

В український прокат комедія «Секс і нічого особистого» увірветься 20 грудня.

12 жовтня 2018,  14:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фентезі «Сторожова застава» Роман Луцький щойно поділився в соцмережах інтригуючим тизером нового трейлера української комедії «Секс і нічого особистого», який буде представлений 17 жовтня.

У фільмі Ольги Ряшиної Луцький втілює Сергія, на чию пропозицію руки і серця його кохана дівчина відповідає відмовою, а на додаток каже йому, що в ліжку він повний нуль. Розбитий Сергій вирішує відправитися на Новий рік в Прагу до свого друга Василя (Сергій Притула), і там в одному стрип-клубі головний герой зустрічає стриптизерку Діану (Анжеліка Ніколаєва), яка обіцяє зробити з нього в ліжку супергероя.

Раніше на тижні був представлений офіційний постер фільму «Секс і нічого особистого», на якому Притула позує з шкіряним батогом. В український прокат гаряча комедія Ряшиної вийде 20 грудня.

8 жовтня 2018,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучий і актор Сергій Притула позує зі шкіряним батогом на офіційному постері української романтичної комедії «Секс і нічого особистого», чия прем'єра відбудеться наприкінці року.

Читати далі...
25 квітня 2018,  13:10 | Новини фільмів

Вийшов перший офіційний тізер романтичної комедії «Секс і нічого особистого», адаптації відомого канадського фільму «Секс і нічого зайвого».

Виробництвом стрічки займається компанія StarMedia за підтримки Держкіно, яка становить 13 млн. грн. при загальному бюджеті фільму 26 млн. грн.

У головній ролі – молода зірка українського кінематографа Роман Луцький. Ім'я головної героїні залишається в секреті: актриса буде представлена на літньому кіноринку в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. Сергій Притула грає друга головного героя. До слова, для Сергія це кінодебют, його перша роль у кіно.

Читати далі...