Новини про фільм (2018)

27 лютого 2021,  18:14 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш очікуваних прем'єр тижня став військовий екшен «Почесна місія: Герої назавжди», також відомий як «Крила урагану». І його головний герой, легендарний польський льотчик-ас Ян Зумбах на прізвисько Дональд Дак, вам напевно видасться дуже знайомим.

Читати далі...
11 січня 2021,  18:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Навесні відбудеться прем'єра військового екшену «Почесна місія: Герої назавжди», головну роль в якому виконує зірка популярного серіалу «Гра престолів» Іван Реон. І в цей раз він зіграє відважного героя, а не жорстокого лиходія.

Читати далі...
17 липня 2018,  16:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» Іван Реон стає військовим льотчиком в британській історичній драмі «Ураган».

«Ураган» є історією про групу хоробрих поляків, які приєдналися до Королівських військово-повітряних сил і билися в небі Великої Британії під час Другої світової війни, щоб не тільки захистити Британію від нацистів, а й зберегти ідею своєї країни, яка тоді проіснувала в сучасній формі менше двадцяти років, а потім опинилася між конфронтуючими одна з одною країнами Німеччиною та СРСР. Тому поки вони билися в небі, Польща жила.

Разом з Реоном в «Урагані» зіграють Майло ГібсонЗ міркувань совісті») та Стефані МартініСмарагдове місто»).

Прем'єра нового фільму Девіда Блера, на чиєму рахунку є 2 телепремії BAFTA за серіали «Ласкаво просимо в психушку» і «Вулиця», відбудеться в серпні.