Новини зірок з (2019)

1 березня 2020,  22:14 | Новини зірок

Нова смішна сценка шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» доводить, що номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер може зіграти кого завгодно і що завгодно. Навіть пляшку кетчупу.

В англійській мові словосполучення «одружити кетчупи» означає перемішати їх в пляшках так, щоб їх було порівну, але в даному скетчі офіціантка (Гайді Гарднер) представляє, що було б, якби пляшки кетчупів дійсно одружувалися, на прикладі пляшки-чоловіки (Драйвер) та пляшки-жінки (Сесілі Стронг). Чим це обертається? Сварками, відвертими зізнаннями і появою третього (Кайл Муні) в їхніх відносинах, що руйнуються. Загалом, все як у людей.

У минулому році Драйвер повернувся в образі Кайло Рена у фільмі «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» і був номінований на «Оскар» за головну роль у драмі «Шлюбна історія», пародією на яку можна вважати дану сценку. Дивіться також Кайло Рен повертається на шоу «Бос під прикриттям» в новому скетчі SNL.

1 лютого 2020,  16:37 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Для великого актора немає маленьких ролей, і керуючись цим принципом, герой Адама Драйвера влаштовує переполох в скетчі «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Читати далі...
19 грудня 2019,  15:44 | Новини зірок

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Скарлетт Йоханссон чула, що у неї заспокійливий голос, тому вирішила записати своє відео в стилі ASMR.

В минулу суботу Йоханссон в 6-й раз стала запрошеною ведучою популярного американського скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», на честь чого акторка знялася в незвичайному промо-ролику, де вона говорить у мікрофон пошепки, перевертає аркуші паперу і пише маркером на дошці тобто тут присутні всі звуки відео для ASMR або автономної сенсорної меридіональної реакції. Такі відео зазвичай записуються пошепки і супроводжуються різними звуками на тлі тиші, які повинні викликати у глядача мурашки.

На початку місяця Йоханссон отримала свою 5-ту номінацію на премію «Золотий глобус» за головну жіночу роль у драмі Ноа Баумбака «Шлюбна історія», яку ви вже можете подивитися на Netflix.