Українська нова хвиля: Runaway (2018)

ЧАПЛЯ, 11’

Пробіжка парком потребує правильного дихання. Шляхи двох бігунів перетинаються та синхронний вдих стає більше ніж диханням.Тож, коли раптом біг парком перетворюється на перегони, в них головне – не задихнутися.
 
МА, 17’
Мама годує синичок з вікна багатоповерхівки мікрорайону Східний і вирощує айву на дачі під Сартаною. Розказуючи про своє нехитре життя, жінка знімає на «фотік» ролики для дочки, яка живе в Києві і якій часто не додзвонитися. Аби розмова тривала, вона підгодовує свою дорослу дитину казками та шушеребками.
 
ЕЛЮВІУМ - Регенеративна істота, 7’
Самотня людина опиняється в дивному готелі, де все заздалегідь сплановано для його прибуття.
 
ДІНА, 8’
Діна - дівчинка, котра живе у своєму особливому світі, у якому є Пташиний чоловік - невидимий друг, з яким вона розділяє свої переживання, а він відповідає грою на акордеоні. Але Діна закохана у цілком реального сусіда, а саме сьогодні у нього день народження. Здається, Діна налаштована діяти рішуче.
 
ФІНГЕРМЕН, 6’
У кожного з нас були свої дитячі фантазії. Тож давайте повернемося у ті часи, коли між меблями протікала лава, а ми були супергероями!
 
ВИПУСК 97, 19’
У центрі сюжету – дивакуватий самотній Роман, який ремонтує телевізори та продає на ринку антени. Одного разу він зустрічає свою однокласницю, яку не бачив більше двадцяти років. І тепер він намагається не втратити її знову.
 
ELEKTROMAN, 4’
Незвичайний вчений "Електрик", вирішив провести експеримент, який повністю змінить його життя.
 
НЕВИДИМА, 17’
Історія молодої вчительки сільської школи. Відвертий та ганебний випадок, що стається із нею прямо посеред уроку на очах у всього класу, змушує її звернути погляд всередину себе й зануритися у товщу своєї травмованої особистості. Та чи зможе вона тепер опанувати її?
50%
0
50%
0

Жанр: короткометражка
Тривалість: 1 г. 39 хв.
Країна: Україна
Світова прем'єра: 11 квітня 2018

Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Українська нова хвиля: Runaway». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Українська нова хвиля: Runaway»

Написати коментар...
Написати коментар...

Українська нова хвиля: Runaway, фільм 2018
Прем'єра 11.04.2018
Жанри: короткометражка
Україна