Оновлення (2018)

2 травня 2019,  18:13 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «Де ти поділася, Бернадетт?», в якому головну роль зіграла володарка двох "Оскарів" Кейт БланшеттБудинок з годинником у стінах», «Вісім подруг Оушена»).

Сценарій заснований на однойменному романі Марії Семпл 2012 року. Головна героїня стрічки – невдалий архітектор Бернадетт Фокс, яка живе у Сіетлі разом з успішним чоловіком та п'ятнадцятирічною дочкою. Життя цієї сім'ї здається цілком звичайним, але в один прекрасний день Бернадетт зникає – прямо напередодні поїздки в Антарктиду. Дочка відправляється на її пошуки і дізнається багато секретів з минулого життя матері.

Дата виходу на українські екрани фільму «Де ти поділася, Бернадетт?» не називається, стежте за новинами на Kinofilms.ua.

13 квітня 2018,  11:57 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український трейлер містичного фільму «Будинок з годинником у стінах» з Кейт Бланшетт та Джеком Блеком.

Сирота Льюїс переїздить до будинку свого дядьки-дивака. Перше, що він чує – зловісне цокання годинника. Хлопець випадково дізнається, що годинник веде зворотній відлік до миті, коли морок і хаос поглине усе. Щоб зупинити механізм і могутнього мага, який прагне знищити світ, Льюїс відкриває вхід в інший вимір…

Прем'єра в Україні 4 жовтня.