Новини про фільм (2019)

30 січня 2021,  18:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Лука Гуаданьїно запросив в новий проект «Bones And All» зірку свого хітового фільму «Назви мене своїм ім'ям» Тімоті Шаламе, завдяки якому актор отримав в 2018 році свою першу номінацію на «Оскар».

Читати далі...
29 березня 2020,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі полюбили бога хитрощів Локі завдяки тонкій грі харизматичного Тома Гіддлстона, але що, якщо в майбутньому цей образ примірить на себе молодший актор? Наприклад, зірка оскароносних фільмів «Клич мене своїм ім'ям» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе.

Читати далі...
18 січня 2020,  17:52 | Новини зірок

Любите англійську та французьку мови? Тоді слухайте уважно невеликий урок французького акценту від моделі та акторки Лілі-Роуз Депп.

Взявши участь у показі своїх талантів для журналу Vanity Fair, 20-річна дочка Джонні Деппа і Ванесси Параді продемонструвала, як прикрасити звичайні англійські фрази, як, наприклад, «Червоні троянди були свіжими вчора» або «Де знаходиться Кармен Сандіего?», за допомогою французької вимови і наголосу, а також пояснила, як французькою вимовляються (або не вимовляються) деякі букви.

Минулого року актрису можна було побачити в історичному фільмі «Король», де вона зіграла разом з Тімоті Шаламе і Робертом Паттінсоном.

8 листопада 2019,  01:48 | Новини фільмів

Стримінговий сервіс Netflix поділився розширеним фрагментом свого нового історичного фільму «Король», в якому Тімоті Шаламе і Роберт Паттінсон зіграли непримиренних ворогів.

«Король» розповідає про молодого принца Хела (Шаламе), який ніколи не бажав корони, але волею долі стає королем Генріхом V і виявляється залученим у війну з французьким дофіном (Паттінсон). У даному фрагменті, де Паттінсон кумедно зображує французький акцент, дофін спершу пропонує Генріху V випити за перемогу, а потім каже, що «запросив його не для того, щоб здатися, а щоб описати йому його останні дні» і останні дні його людей. В дуже жорстокій манері. Дивіться до кінця, щоб побачити реакцію друга короля Джона Фальстафа (Джоел Едгертон) на цю промову.

Прем'єра фільму Девід Мішо на Netflix відбулася 1 листопада, так що ви вже можете його подивитися і дізнатися, чим закінчиться протистояння Шаламе і Паттінсона.

24 жовтня 2019,  23:15 | Новини фільмів

Фінальний трейлер історичної драми «Король» показує, як номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе перетворюється з безрозсудного принца на справжнього правителя.

Новий фільм Девід Мішо буде історією молодого Хела (Шаламе), норовливого принца і спадкоємця англійського престолу, який повернувся спиною до королівського життя і живе серед звичайних людей. Але коли його батько-тиран Генріх IV (Бен Мендельсон) помирає, Хела коронують королем Генріхом V, і тепер він повинен прийняти те життя, від якого завжди намагався втекти. Молодий король повинен навчитися орієнтуватися в палацовій політиці, війні з Францією та її дофіном (Роберт Паттінсон), яку залишив його батько, і емоційних зв'язках свого минулого життя, включаючи свого ментора Джона Фальстафа (Джоел Едгертон).

На Netflix прем'єра фільму «Король» відбудеться 1 листопада. Зараз Шаламе можна побачити в кінотеатрах в кінокартині Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку».

28 серпня 2019,  12:50 | Новини фільмів

Хай живе король! Стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі тизер-трейлер історичної драми «Король», головну роль у якій виконує номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе.

«Король» розповість історію Гела (Шаламе), норовливого принца і спадкоємця англійського престолу, який був коронований королем Генріхом V після смерті його тиранічного батька. Тепер молодий король повинен навчитися орієнтуватися в палацовій політиці, війні, яку залишив його батько, та емоційних зв'язках свого минулого життя.

Прем'єра нового фільму режисера і сценариста Девіда МішоРовер», «За законами вовків», «Машина війни»), другим сценаристом якого виступає Джоел Едгертон, відбудеться восени.

18 травня 2019,  02:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після залишення Беном Аффлеком поста Бетмена студія Warner Bros. знайшла свого нового Темного лицаря в особі зірки франшиз «Сутінки» та «Гаррі Поттер» Роберта Паттінсона.

Читати далі...
9 січня 2019,  01:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Дені Вільньов запросив Дейва Батісту, з яким працював над фільмом «Той. хто біжить по лезу 2049», в свій наступний фантастичний проект «Дюна».

Читати далі...
28 червня 2018,  01:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актерский состав исторической драмы «Король», созданием которой занимается Netflix, пополнился именами Джоэла Эдгертона и Лили-Роуз Депп.

Читати далі...