Новини зірок з (2019)

14 серпня 2020,  17:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Молода сім'я актриси Пріянки Чопри та співака-актора Ніка Джонаса продовжує розширюватися. Її новим членом став цуцик з різнокольоровими очима і кличкою Панда, у якого є гени хаскі.

Читати далі...
24 березня 2020,  20:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб надихнути людей по всьому світу в тяжкі часи пандемії коронавірусу, зірка діснеївського фільму «Красуня і чудовисько» Люк Еванс записав зворушливий кавер на пісню «You'll Never Walk Alone».

Читати далі...
19 жовтня 2019,  16:36 | Новини зірок

Уельський актор Люк Еванс, який втілив Гастона в діснеївському мюзиклі «Красуня і чудовисько», представив у цьому місяці кліп на свою нову пісню під назвою «Love Is A Battlefield».

Пісня «Love Is A Battlefield» («Кохання це поле битви»), чий кліп Еванс вирішив зробити чорно-білим, увійде в його новий альбом «At Last» («Нарешті»), реліз якого відбудеться 22 листопада. У кліпі 40-річний актор залишається собою: то ми бачимо, як він у білій сорочці записує пісню в студії, то він вже у чорній сорочці задумливо прогулюється вулицями міста. Шанувальники зазначили в коментарях на Youtube, що з «Еванса вийшов би відмінний Джеймс Бонд, і він би сам міг заспівати титульну пісню». А ви з цим згодні?

У цьому році Еванса можна було побачити в кінокартинах «Ма», «Анна», «Мій янгол» і «Загадкове вбивство», а в листопаді він зіграє у військовому фільмі Роланда Еммеріха «Мідвей», який зібрав зірковий каст.