Новини фільмів про (2018)

5 листопада 2018,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» та пригодницького бойовика «Робін Гуд», а також міжнародний ТБ-ролик супергеройської картини «Капітан Марвел».

Читати далі...
15 жовтня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney представила перший тизер-трейлер свого очікуваного рімейка «Аладдін» і фінальний трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», а також разом з ними вийшли нові українські трейлери трилера М. Найта Ш'ямалана «Скло», антиутопічного бойовика «Смертні машини» та горору «Кладовище домашніх тварин».

Читати далі...
10 жовтня 2018,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ейса Баттерфілд отримує другий шанс з Софі Тернер в офіційному трейлері науково-фантастичної комедії «Схиблений на часі».

Якби можна було повернутися назад у часі... чи зміг би ти повернути кохання всього свого життя? Це питання не дає спокою молодому генію Стіллмана (Ейса Баттерфілд з «Дому дивних дітей»), якого нещодавно покинула його дівчина Деббі (Софі Тернер з «Гри престолів»). Він створив машину часу, щоб виправити свої відносини з нею, взяв свого найкращого друга Евана (Скайлер Гізондо з «Канікул») та відправився в той день, коли він вперше зустрів Деббі. Стіллман прагне виправити кожну помилку, яку коли-небудь зробив, зустрічаючись з нею, але ця божевільна комедія доводить, що деякі помилки занадто ідеальні, щоб їх виправляти.

У світовий прокат новий фільм Ендрю Боулера, який був номінований на «Оскар» за однойменну короткометражку, виходить на початку листопада.