Новини кастінгу (2016)

2 лютого 2015,  16:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко зібрався екранізувати роман американського класика Джона Стейнбека «І програли бій» і запросив там зіграти Роберта Дювалла, Еда Харріса, Селену Гомес, Брайана Кренстона, Вінсента Д'Онофріо і Денні МакБрайда.

Крім того, що Джеймс Франко виступить режисером кінокартини, він зіграє головну роль. Але поки невідомо, хто кого зіграє з акторів, які нещодавно приєдналися до проекту. Франко вже знімався разом з Селеною Гомес у «Відв'язних канікулах» і багато разів працював з Денні МакБрайдом. Компанію їм складуть актори з вражаючим послужним списком: володар «Оскара» Роберт Дювалл, 4-кратних оскарівський номінант Ед Харріс, лауреат «Золотого глобуса» Брайан Кренстон і номінант на премію «Еммі» Вінсент Д'Онофріо.

«І програли бій» («In Dubious Battle») був опублікований в 1936 році і розповідає історію активіста, який потрапив у саму гущу Робочого руху в Каліфорнії в 1930-х роках. Це буде перша екранізація цього роману на великому екрані.

Раніше Франко вже працював з більш відомим твором Стейнбека «Про мишей і людей», зігравши одну з головних ролей в однойменному бродвейському спектаклі, чия кіноверсія продовжує йти в кінотеатрах різних країн.

Адаптацією роману «І програли бій» займається сценарист Метт Рейджер, який працював з Франко над фільмами «Коли я помирав» і «Шум і лють», вони обидва були засновані на романах Вільяма Фолкнера.

Зйомки екранізації почнуться вже в березні.