Новини про фільм (2015)

2 липня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Ратаковські так сподобалося бути блондинкою у кримінальному фільмі «Мистецтво обману», що вона вирішила змінити свій образ і в реальному житті, пофарбувавши своє темне волосся у світлий колір.

Читати далі...
11 вересня 2018,  19:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Модель і актриса Емілі Ратаковскі, відома завдяки фільмам «Загублена» та «128 ударів серця», стала обличчям нового аромату Pure XS від Paco Rabanne.

Читати далі...
6 травня 2018,  20:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Ратаковскі поділилася в Instagram запальним відео, де в танці демонструє роздільний купальник нової лінії свого бренду Inamorataswim.

26-річна модель і актриса показує в короткому відео свій плоский живіт та засмагле тіло, запалюючи під час відпустки під пісню «Woolly Bully», яку виконує група Sam the Sham & The Pharaohs. Вам теж тепер хочеться трохи потанцювати?

Більше фотографій зірки фільму «128 ударів серця в хвилину» в нових купальниках від Inamorataswim ви знайдете в нашій галереї.

В кінці травня Ратаковскі зіграє в комедії «Красуня на всю голову» з Емі Шумер та Мішель Вільямс.

27 листопада 2017,  16:38 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Модель і актриса Емілі Ратаковскі поділилася гарячими фотографіями себе в купальниках власного дизайну.

Читати далі...
Рецензія на фільм «128 ударів серця»
По той бік голлівудських пагорбів
28 серпня 2015,  21:10 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб завести натовп, як вважають профі електронної музики, потрібно вловити серцевий ритм людей і довести його до магічних 128 ударів в хвилину. І діджей-початківець, що живе в долині по ту сторону голлівудських пагорбів, вважає, що легко може це зробити. Залишилося лише йому і його друзям не упустити свій шанс, інакше вони назавжди застрягнуть у своєму безпросвітному світі.

Основною темою для своєї першої повнометражної кінокартини Макс Джозеф вибрав електронну музику, за допомогою якої звичайний хлопець намагається піднятися і здійснити свою американську мрію.

Молодий хлопець Коул, якого, судячи з нерозвиненої сюжетної лінії його сім'ї, кинула мати, живе з безликим батьком, якому наплювати на сина. Коул, звичайно, вже дорослий, але ніхто не відміняв батьківської підтримки і турботи в будь-якому віці, а тут сценаристи просто вирішили упустити це з уваги. Живе він разом з другом, якому цікаві лише клубні тусовки, дівчата на одну ніч, алкоголь і наркотики. Як і двом іншим їхнім спільним друзям. Живуть вони в своє задоволення, заробили – прогуляли, особливо не турбуючись про майбутнє і не беручи на себе ніякої відповідальності. І тут Коулу крупно щастить, він знайомиться з відомим діджеєм, який може стати його квитком у світ грошей і слави. Та й той факт, що у цього діджея гаряча дівчина, зрозуміло, аж ніяк не засмучує спритного хлопця.

Як точно помічають представники жіночої частини аудиторії, дивитися даний фільм в основному вони йдуть виключно заради Зака Ефрона. Тільки не сподівайтеся забагато, влаштовувати тут «Супер Майка» він не буде. Відомого діджея поруч з ним зіграв бородатий, на радість шанувальників «Голодних ігор», Уес Бентлі. Він – єдиний, кому тут хочеться співпереживати, і головний герой поступає з ним огидно після всього, що той для нього зробив.

Модель тире актриса Емілі Ратаковськи тут часом мила, але не більше того. Щоб стати кимось більшим, ніж тією дівчиною-з-якою-зраджував-дружині-герой-Аффлека у «Загубленій» Девіда Фінчера, їй ще працювати і працювати. Її героїні ми повинні співчувати, але вона сама зробила безлад зі свого життя. Тут звучить фраза про те, як сильно вона любить діджея у виконанні Бентлі, але кохання тут як раз і не помітно. Вона, як і Коул, шукала простих шляхів до грошей і знайшла собі того, хто буде її забезпечувати. Її Софі може називатися його «особистим асистентом» для заспокоєння своєї совісті, але ті так звані козли з її колишнього університету були праві. Вона – його коханка, створює видимість активної допомоги, і не більше того.

Фільм яскраво відображає прагнення нашого покоління якомога швидше і з найменшими витратами сил стати кимось. Кимось, в даному розумінні, це людиною багатою, щоб як творець Instagram, про якого тут як раз згадується, вийти на пенсію мільйонером років так в 26. І під час цієї скаженої гонитви молоді люди не звертають увагу на те, що дійсно важливо – друзів, сім'ю, любов, не замислюються, яку шкоду або користь вони принесуть світу, аби тільки світ більше заплатив. Дивитися на те, як четверо хлопців пускають своє життя під укіс, вважаючи в цей час, що роблять щось круте, напиваючись, займаючись сексом з ким попало і вживаючи наркотики без розбору, дуже сумно. І це має надихати? Адже головний герой, по суті, нікуди від цього не подівся, не вирвався з цієї долини. У перспективі, найкраще, що може з ним статися, це те, що він піде по стопах свого ментора і стане років в 35 нещасним алкоголіком, чиє ім'я, не дивлячись на всі гастролі, особливо нікому і не відомо. Зате на хорошу випивку він собі заробив.

Єдине, що дійсно сподобалося в усій цій безглуздій вакханалії, так це фінальний сет головного героя. Якимось дивом з усього цього йому вдалося зліпити щось, що мені вперше показало, що у електронній музиці може бути подібність душі. І то, це була лише мить, адже в результаті навряд чи хтось з натовпу на фестивалі зрозумів, що діджей вклав туди щось з набагато більшим змістом, ніж простий заклик відірватися зараз на повну.

«- Не думаю, що я хороша людина.

- До 27 років ти взагалі не людина.

- Я тижнями таке творив...

- Добре, що не роками.»

Якщо ви не любите електронну музику або Зака Ефрона, ні до яких 128 ударів серця в хвилину вас цей фільм не доведе.

25 серпня 2015,  14:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Нові характер-постери до фільму «128 ударів серця», який виходить в кінотеатрах України вже в цей четвер (27 серпня), а в РФ 3 вересня. Вже доступна купівля квитків у деяких кінотеатрах (список постійно поповнюється ближче до прем'єри).

17 серпня 2015,  17:56 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«128 ударов сердца в минуту» – это история любви и успеха, разворачивающаяся в Голливуде. Главные роли в фильме исполняют Зак Эфрон, звезда «Классного мюзикла», недавно появившийся в «Соседях. На тропе войны», и Эмили Ратаковски, актриса и модель, сыгравшая заметную роль в «Исчезнувшей» Дэвида Финчера.

В кинотеатрах Украины с 27 августа (в РФ с 3 сентября).

Читати далі...
25 липня 2015,  11:29 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Лос-Анджелес, Каліфорнія — це світ безмежних можливостей вдень і нереальних голлівудських вечірок вночі. Обидва ці світи прагне підкорити молодий DJ на ім'я Коул, що невпинно працює над своїм пробивним треком, який повинен підірвати весь світ. Його помічає і бере під крило досвідчений продюсер Джеймс, але все стає вкрай заплутаним, коли Коул закохується в молоду подружку Джеймса. Незабаром перед Коулом постає непростий вибір між любов'ю, вірністю, старими друзями і майбутнім, про яке він так мріє.

В кінотеатрах України і Росії з 3 вересня.

21 липня 2015,  18:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Лос-Анджелес, Каліфорнія – це світ безмежних можливостей вдень і нереальних голлівудських вечірок вночі. Обидва цих світу прагне підкорити молодий DJ на ім'я Коул, що невпинно працює над своїм пробивним треком, який повинен підірвати весь світ. У нього є свої трюки та хитрощі, щоб поставити будь який танцпол на вуха. Його помічає і бере під крило досвідчений продюсер Джеймс, але все стає вкрай заплутаним, коли Коул закохується в молоду подружку Джеймса. Незабаром перед Коулом постає ряд непростих виборів між любов'ю, вірністю, старими друзями і майбутнім, про яке він так мріє.

В кінотеатрах України і Росії з 3 вересня.

8 липня 2015,  14:52 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дія фільму розгортається в Голлівуді. Двадцятитрирічний діджей на ім'я Коул проводить дні і ночі свого життя в постійній роботі над одним треком, який повинен підірвати весь світ. Все це змінюється, коли він знайомиться з більш досвідченим, хоча і не зовсім здоровим діджеєм Джеймсом, який бере хлопця під своє крило. Незабаром Коул закохується у Софі, дівчину Джеймса, і йому доводиться вибирати між любов'ю, дружбою і своїм майбутнім.

В кінотеатрах Росії з 3 вересня (в Україні поки під питанням; слідкуйте за оновленнями).