Новини про фільм

3 червня 2015,  13:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

20th Century Fox готує рімейк фантастичного бойовика «Великий переполох у маленькому Китаї», і на головну роль студія планує отримати Дуейна Джонсона.

Актор є шанувальником оригіналу, так що результат переговорів практично відомий. Схоже, що в найближчому майбутньому Скеля все-таки перевтілиться у водія вантажівки Джека Бертона, який виявляється в центрі багатовікової містичної битви, яка відбувається в Китайському кварталі Сан-Франциско.

Над сценарієм рімейка «Великий переполосі в маленькому Китаї» попрацюють сценаристи «Людей Ікс: Перший клас» і «Тора» Ешлі Міллер і Зак Стенц.

Оригінальний фільм вийшов в 1986 році. Його режисером був Джон Карпентер, а головну роль зіграв в ньому Курт Рассел. Згодом бойовик став одним з культових фільмів десятиліття. Досвід роботи з Расселом у Джонсона вже є, вони нещодавно з'явилися разом в «Форсажі 7».

Нехай з боку шанувальників новина про рімейк не зустріла ентузіазму, але в світлі успіху «Розлому Сан-Андреас», який заробив у перший уїк-енд в американському прокаті більше $54 мільйонів, перевершивши очікувані $40, цілком очікувано, що на Скелю посиплеться ціла купа подібних проектів, в тому числі і рімейків.

Джонсон планує повернутися в образі агента Хоббса в «Форсажі 8», до цього він зніметься в комедії «Центральна розвідка» і з'явиться на маленькому екрані в новому серіалі «Гравці». Також актор озвучить персонажа в мультфільмі «Моана» від студії Walt Disney Animation.