Оновлення (2016)

5 травня 2016,  15:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

26 травня в український прокат виходить комедійний фільм «Голограма для короля» з Томом Хенксом у головній ролі. Режисер і співавтор картини – талановитий Том Тиквер, творець культових проектів «Парфумер», «Біжи, Лола, біжи» та інших фільмів, що одержали схвалення критиків і глядачів.

Том Тиквер зняв «Голограму для короля» за мотивами однойменного роману сучасного американського письменника Дейва Еггерса, чию роботу «Несамовите творіння приголомшуючого генія» номінували у 2001 році на Пулітцерівську премію.

Зйомки «Голограми» проходили на 11 локаціях в 5 різних країнах: Марокко, США, Німеччина, Саудівська Аравія, Єгипет. На цей раз Том Хенкс виконав роль бізнесмена, який намагається врятувати свій бізнес, підкоривши технологічними розробками арабського короля. Знімальний майданчик актор розділив з зірками популярних телесеріалів: Томом Скеррітом з «Білого комірця» і Саритой Чуодрі з «Батьківщини».

26 березня 2016,  22:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Гарна новина - у графіку українського прокату (з 19 травня) з'явився фільм «Голограма для короля» з Томом Хенксом у головній ролі.

Фільм розповість історію невдачливого американського бізнесмена, який намагається врятувати свій шлюб і поправити справи, для чого відправляється в одне із міст Саудівської Аравії в надії перезапустити кар'єру і згодом мати можливість оплатити навчання дочки і зробити щось більше.

14 березня 2016,  10:35 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Невдачливий американський бізнесмен намагається врятувати свій шлюб і поправити справи, для чого відправляється в одне із міст Саудівської Аравії в надії перезапустити кар'єру і згодом мати можливість оплатити навчання дочки і зробити щось більше.