Новини про фільм (2016)

6 червня 2016,  16:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфильм «Зоотрополис» стал вторым фильмом 2016 года, которому удалось заработать более $1 миллиарда в мировом прокате.

Читати далі...
27 травня 2016,  14:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Два нових фрагмента «Аліси в Задзеркаллі» показують знайомство Аліси (Міа Васіковська) з кумедними секундами Часу (Саша Барон Коен) і те, як Біла королева (Енн Хетеуей) відправляє головну героїню за хроносферою, яка повинна допомогти врятувати Божевільного капелюшника (Джонні Депп).

Вже в українських кінотеатрах.

26 травня 2016,  00:26 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

«Аліса в Країні чудес» Тіма Бертона нехай і не стала одним з кращих фільмів цього видатного фантазера, але по всьому світу залучила в кінотеатри мільйони людей всіх віків, спраглих побачити божевілля Льюїса Керролла на великому екрані. Мільярд був зароблений, і сіквел замайорив на горизонті. Але чи зможе він конкурувати з божевільним оригіналом?

Вдосталь награвшись зі спецефектами і назнімавши на нудному зеленому фоні, Бертон вирішив залишитися в сіквелі в ролі продюсера, поступившись місцем Джеймсу Бобіну, який зняв повнометражних «Маппетів». Тепер він проводить нас через дзеркало в чарівний світ, де нам разом з Алісою належить пережити подорож у часі, яка має навчити кільком речам.

Повернувшись у свій світ, Аліса відчуває, що це не зовсім її місце, тому відчайдушно намагається знайти нові пригоди, ставши капітаном батьківського корабля. Дівчину, зрозуміло, ніхто не розуміє, всі постійно намагаються поставити її мрію на якір, тому вона, почувши голос давнього друга, відразу ж біжить у свій рідний казковий світ. Але там на неї чекає біда – хворий Капелюшник зовсім охлял, і рятувати його Аліса вирішує найнебезпечнішим і найзахоплюючим способом – подорожуючи в часі. Міа Васіковська дійсно Аліса, хоча часом вона аж занадто Аліса, тобто маленька дівчинка, якою героїня є у книгах Керролла. З одного боку вона відважна, готова кинути виклик чому завгодно і боротися з сексизмом і Червоною королевою, але з іншого її егоїзм, інфантильність і безвідповідальність часто розчаровують. Залишатися в душі дитиною, вірить в чудеса, і зберегти здатність мріяти – це прекрасно, але по дурості ризикувати всією Країною чудес і її жителями – це аж ніяк не так чарівно, як може здатися.

Повернення Божевільного капелюшника і Червоної і Білої королев у втіленні Джонні ДеппаХелени Бонем Картер і Енн Хетеуей не могло не радувати, оскільки на їх персонажах в основному і тримався перший фільм. Ось тільки Депп, незважаючи на всі тонни гриму на його обличчі, з яким тут вже дуже переборщили, весь фільм виглядає дуже втомленим. Так, він грає хворого Капелюшника, але навіть коли Капелюшник знову стає на ноги (упс, спойлер, хоча, а ви чого очікували, адже це диснеївська казка!), він все одно ніби хворий і вже точно не готовий до шалених пригод з Алісою. Зате Картер і Хетеуей тут блищать в кожній сцені. Особливо Картер зі своєю гігантською головою і постійним бажанням рубати голови з плечей оточуючих.

На роль Часу Бобін покликав свого давнього друга Сашу Барона Коена, і той зайвий раз підтвердив, що трохи схиблені герої в шалених костюмах – це його коник.

В другорядних ролях у цій історії також можна помітити таких відомих британських акторів, як Ріс ІвансРічард Армітедж і Ендрю Скотт. Поява останнього особливо порадує шанувальників «Шерлока», оскільки тут він така собі «легка версія» Моріарті.

В цілому, «Аліса в Задзеркаллі» – ще більш божевільне і навіжене фентезі, ніж його перша частина, що одночасно і добре, і втомлює. Таке відчуття, що спецефектів тут стало ще більше, і за ними практично неможливо розгледіти щось справжнє і щире. До того ж, якщо ви раптом очікуєте побачити екранізацію однойменної казки Керролла, то тут вас спіткає розчарування, оскільки творці намішали в цьому сіквелі все, що тільки можна і не можна, а від книги лишилися лише рідко спливаючі на екрані фрагменти. Але за всім цим фарсом Disney все одно не забуває нагадати прості істини про те, що сім'я у нас одна, що минуле змінити ми не можемо, зате можемо у нього хоч чогось навчитися, і що друзям потрібно вірити.

Аліса повернулася! І на цей раз, можливо, Країну чудес доведеться рятувати вже від неї.

P. S. В пам'ять про Алана Рікмана, який став чудовим блакитним метеликом, який заманює нас в нову пригоду, що очікує в Країні чудес.

12 травня 2016,  15:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джонні Депп в гримі і костюмі Божевільного капелюшника з'явився на екрані в Disneyland Resort, щоб поспілкуватися з його відвідувачами.

В «Алісі в Задзеркаллі» актора можна буде побачити з 26 травня.

30 березня 2016,  14:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо новий, третій за рахунком український трейлер до приключенческому фентезі «Аліса в Задзеркаллі»!

Нова захоплююча пригода Disney «Аліса в Задзеркаллі» подарує глядачам довгоочікувану зустріч з улюбленими героями захоплюючих оповідань, які вийшли з-під пера Льюїса Керролла. На цей раз головній героїні належить відправитися в подорож у часі, повну несподіванок і яскравих відкриттів, щоб врятувати свого друга, Божевільного Капелюшника.

В кінотеатрах України з 26 травня.

30 березня 2016,  12:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Disney представив нові персональні постери до головних героїв «Аліси в Задзеркаллі», які складаються в одну загальну картину Країни чудес.

Читати далі...
3 березня 2016,  16:01 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Та сама Аліса, яка стала успіхом 2010-го, повертається! Творці популярного сучасного фентезі запрошують у дивовижну пригоду, зняту за мотивами бестселера «Аліса в Задзеркаллі». Зробивши крок у Дзеркало, Аліса потрапляє у нову невідому реальність... Сон, вигадка, ілюзія, а чи справжнісіньке божевілля?! Фантастичний калейдоскоп яскравих героїв, блискучий зірковий склад, тонкий гумор і графіка нового покоління — ви неодмінно повірите всьому, що побачите.

В кінотеатрах України з 26 травня.

22 листопада 2015,  15:52 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Нова захоплююча пригода Disney «Аліса в Задзеркаллі» подарує глядачам довгоочікувану зустріч з улюбленими героями захоплюючих оповідань, які вийшли з-під пера Льюїса Керролла. На цей раз головній героїні належить відправитися в подорож у часі, повну несподіванок і яскравих відкриттів, щоб врятувати свого друга, Божевільного Капелюшника.

В кінотеатрах України і РФ з 26 травня 2016 року.

7 листопада 2015,  13:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вслед за трейлером, дебютировавшим на днях, появились 5 красочных промо-фотографий с главными героями «Алисы в Зазеркалье», среди которых есть новый персонаж.

Читати далі...
6 листопада 2015,  12:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Та сама Аліса, яка стала успіхом 2010-го, повертається! Творці популярного сучасного фентезі запрошують у дивовижну пригоду, зняту за мотивами бестселера «Аліса в Задзеркаллі». Зробивши крок у Дзеркало, Аліса потрапляє у нову невідому реальність... Сон, вигадка, ілюзія, чи справжнісіньке божевілля?! Фантастичний калейдоскоп яскравих героїв, блискучий зірковий склад, тонкий гумор і графіка нового покоління — ви неодмінно повірите всьому, що побачите.

В кінотеатрах України і росії з 26 травня 2016 року.

19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...