Новини про фільм (2018)

29 березня 2019,  20:29 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Військова драма режисера Сема Мендеса «1917» обзавелася зірковим кастом, куди увійшли відомі британські актори Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден і Марк Стронг.

Читати далі...
24 грудня 2018,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix представив розширений фрагмент пригодницького фільму Енді Серкіса «Мауглі», який показує Шерхана у втіленні Бенедикта Камбербетча у всій його страшній красі.

«Мауглі» є більш темною і драматичною екранізацією відомої історії Редьярда Кіплінга, ніж діснеївська «Книга джунглів», і розповідає про хлопчика на ім'я Мауглі (Роен Чанд), який був вихований у вовчій зграї. Але коли він стає дорослішим, то опиняється на роздоріжжі між двома світами і повинен вибрати між ними. Його головним ворогом є підступний і жорстокий тигр Шерхан (Камбербетч), який в даному фрагменті влаштовує для хлопчика пастку і готується його з'їсти. Добре, що до нього на допомогу вчасно прибувають Балу (Серкіс), Багіра (Крістіан Бейл) та Каа (Кейт Бланшетт).

Картину Серкіса, на жаль, зняли з кінотеатрального прокату, але з 7 грудня вона доступна для перегляду на Netflix.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
8 листопада 2018,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійна картина Енді Серкіса «Мауглі» втратила підтримку студії Warner Bros. і остаточно пропала з графіка українського прокату, що підтверджує її новий трейлер.

Адаптація легендарної історії письменника Редьярда Кіплінга розповість про хлопчика на ім'я Мауглі (Роен Чанд), який опиняється на роздоріжжі між двома світами, приймає свою долю і стає легендою. Мауглі, який був вихований у вовчій зграї, ніколи не був частиною диких джунглів або цивілізованого світу людей. Тепер йому потрібно поглянути в обличчя небезпекам, щоб зрозуміти, де його справжнє місце.

Ролі тварин у фільмі виконують Серкіс (Балу), Бенедикт Камбербетч (Шерхан), Крістіан Бейл (Багіра) і Кейт Бланшетт (Каа).

Тепер релізом картини Серкіса займається стримінговий сервіс Netflix, де «Мауглі» стане доступний для перегляду через місяць, 7 грудня.

15 червня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Енді Серкіс розповідає в закулісному відео про свою «реалістичну» й «неказкову» адаптацію роману Редьярда Кіплінга «Мауглі».

На відміну від діснеївської «Книги джунглів» в «Мауглі» не буде «співів і танців», повідомляє Серкіс. Режисер каже, що після Цезаря і Голлума для нього це був проект мрії, і він дуже радий, що йому вдалося зібрати такий талановитий каст в особі Бенедикта Камбербетча, Кейт Бланшетт та Крістіана Бейла, які не тільки озвучують, а й грають за допомогою технології захоплення руху тигра Шерхана, удава Каа і пантеру Багіру. Сам Серкіс виконує роль ведмедя Балу, який є суворим наставником Мауглі.

Головного героя в цій адаптації втілює юний актор Роен Чанд. За словами режисера, Чанд є «маленьким хлопчиком, який грає дуже складну дорослу роль».

Дивіться український трейлер «Мауглі». У кіно з 18 жовтня.

28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...
23 травня 2018,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный трейлер приключенческой картины «Маугли» представил тигра Шерхана, которого озвучивает звезда «Шерлока» Бенедикт Камбербэтч.

Читати далі...
21 травня 2018,  23:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший трейлер адаптації пригодницького роману Редьярда Кіплінга «Мауглі», який вийшов сьогодні, в офіційному українському дубляжі.

У центрі сюжету фільму знаходиться маленький хлопчик Мауглі (Роен Чанд), якого знайшла та виростила у нетрях джунглів Індії зграя вовків. Хлопчик виховувався за тамтешніми суворими правилами під опікою ведмедя Балу (Енді Серкіс) та пантери Багіри (Крістіан Бейл). Усі звірі прийняли хлопчика за свого. Усі, окрім страшного тигра Шерхана (Бенедикт Камбербетч). Проте навіть шаблезубий звір виявився не такою загрозою, як жорстокі та злі люди.

Удава Каа в оригіналі озвучує Кейт Бланшетт, а вовка Акелу — Пітер Муллан.

Українська прем'єра кінокартини «Мауглі», режисером якої виступає Серкіс, відбудеться цієї осені, 18 жовтня.

4 червня 2016,  19:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладательница 2 «Оскаров» Кейт Бланшетт ведет переговоры по поводу роли в женском перезапуске «Одиннадцати друзей Оушена».

Читати далі...