Новини серіалів про (2019)

4 червня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових горорів «Пастка» і «Ми» Джордан Піл та режисер фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Джей Джей Абрамс представляють новий драматичний жах під назвою «Країна Лавкрафта».

Читати далі...
25 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» завершилися ще до карантину, але студія Disney продовжує дражнити нас новими деталями про його каст, що розширюється. І за останні тижні стало відомо, що до нього увійдуть Темуера Моррісон, Кеті Сакхофф і Тімоті Оліфант.

Читати далі...
11 травня 2020,  20:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Малюк Йода з науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» став одним з найпопулярніших персонажів минулого року, і шанувальники «Зоряних воєн» вже уявляють, як він буде виглядати разом зі світловим мечем.

Читати далі...
6 травня 2020,  16:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Місто гріхів» і «Аліта: Бойовий ангел» Роберт Родрігес зняв одну з серій 2 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» і, опинившись на знімальному майданчику, не упустив можливість сфотографуватися з його головною зіркою.

Читати далі...
5 травня 2020,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл збирається поповнити ряди відомих кровопивців малого екрану, зігравши вампіра в 2 сезоні комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні».

Читати далі...
8 квітня 2020,  01:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що коронавірус зупинив всі знімальні процеси, стримінговий сервіс Disney+ планує випустити перший сезон серіалу про пригоди молодого Обі-Вана Кенобі вже в 2022 році.

Читати далі...
21 березня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив порадувати наші зорові та звукові рецептори, поділившись в мережі заставкою 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яка зачаровує.

Читати далі...
20 березня 2020,  19:15 | Новини серіалів

Телеканал HBO, який подарував нам хітові серіали «Гра престолів» і «Велика маленька брехня», поділився повноцінним трейлером свого нового інтригуючого проекту «Біжи» від сценаристки популярного серіалу «Погань» Фібі Воллер-Брідж.

«Біжи» слідує за молодою жінкою на ім'я Рубі (Меррітт Вівер з оскароносного фільму «Шлюбна історія»), чиє буденне життя перевертається з ніг на голову, коли вона отримує текст від свого колишнього хлопця з коледжу на ім'я Біллі (Донал Глісон з франшизи «Зоряні війни»), який кличе її кинути все і зустрітися з ним в Нью-Йорку, щоб втілити в життя їхній план, який вони придумали 17 років тому, втекти разом.

Прем'єра серіалу «Біжи» відбудеться на Великдень, 12 квітня.

25 січня 2020,  18:44 | Новини серіалів

Ми нарешті знаємо дату прем'єри фінального сезону науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів»! Згідно з новим трейлером, вона відбудеться вже за місяць, 21 лютого.

Події мультсеріалу від Джорджа Лукаса відбуваються між фільмами «Зоряні війни: Епізод 2 – Атака клонів» та «Зоряні війни: Епізод 3 – Помста Ситхів». У ньому легендарні джедаї Обі-Ван Кенобі (Джеймс Арнольд Тейлор), Енакін Скайвокер (Метт Лантер), Йода (Том Кейн), Мейс Вінду (Терренс «Т.К.» Карсон) та учениця Енакіна Асока Тано (Ешлі Екштейн) відважно воюють зі злою Конфедерацією. Трейлер розкриває, що головним лиходієм фінального сезону буде підступний Дарт Мол (Сем Вітвер), який хоче знищити всіх джедаїв, і на нас чекає епічний поєдинок з ним і Асокою, яка має його зупинити.

В останній раз Дарта Мола ми бачили на великому екрані у фіналі спін-оффу «Соло: Зоряні війни. Історія», який вийшов у 2018 році. А головним лиходієм фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» став імператор Палпатін.

23 січня 2020,  01:33 | Новини серіалів

Зірка франшизи «Зоряні війни» і номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер втретє стане ведучим легендарного комедійного шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». І ми чекаємо на це з нетерпінням!

Напередодні його повернення, команда SNL зняла смішний промо-ролик, в якому Драйвер заходить в студію, чекаючи, що його зустрінуть з розпростертими обіймами, але бачить, що там порожньо і кругом великий безлад після Різдва. Раптом в кадрі з'являється прибиральниця і змушує номінанта на премію «Оскар» прибирати в студії, починаючи з ялинки. І Драйвер, зрозумівши, що його аргументи її не цікавлять, слухняно виносить ялинку на вулицю.

Новий епізод «Суботнім вечором в прямому ефірі» з Драйвером вийде в цю суботу, 25 січня. Музичної гостею на цьому тижні буде співачка Холзі.

14 листопада 2019,  06:03 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» новий стримінговий сервіс Disney+ поділився розширеним фрагментом, який показує бійку в барі на краю галактики.

У прем'єрній серії серіалу, чиї події відбуваються після падіння Імперії і до появи Веровного Порядку і слідують за пригодами самотнього мисливця за головами (Педро Паскаль), Мандо вистежує ціль для одного багатого клієнта. У даному фрагменті він прибуває до бару, де його оточують бандити, яким сподобалися його обладунки, і Мандо швидко робить так, щоб вони пошкодували, що звернули на нього свій жадібний погляд.

Дебютна серія спін-оффу франшизи «Зоряні війни» вийшла 12 листопада, а прем'єра його другої серії відбудеться вже у п'ятницю, 15 листопада.

6 листопада 2019,  15:45 | Новини серіалів

За тиждень до прем'єри свого нового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», чиї події розвиваються у всесвіті «Зоряні війни», стримінговий сервіс Disney+ представив його ексклюзивний трейлер.

Події серіалу, над яким працює продюсер блокбастера «Месники: Завершення» Джона Фавро, будуть відбуватися після падіння Імперії і до появи Верховного Порядку, тобто в період між фільмами «Зоряні війни: Повернення Джедая» та «Зоряні війни: Пробудження сили», і його головним героєм буде самотній мисливець за головами (зірка серіалів «Гра престолів» і «Нарко» Педро Паскаль), який подорожує зовнішніми межами галактики, далеко від влади Нової Республіки.

Прем'єра серіалу «Мандалорець» відбудеться наступного тижня, 12 листопада, а його друга серія вийде 15 листопада. Так що чекати залишилося вже недовго.

2 листопада 2019,  18:48 | Новини серіалів

Від себе не втекти. Аліса готується до весілля в драматичному трейлері 2 сезону хітового серіалу «Кінець й***го світу», яким днями поділився стримінговий сервіс Netflix.

Читати далі...
30 жовтня 2019,  02:46 | Новини серіалів

Всесвіт «Зоряні війни» розширюється за допомогою нового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» від режисера хітових фільмів «Залізна людина» і «Король Лев» та продюсера блокбастера «Месники: Завершення» Джона Фавро.

Серіал, чиї події будуть відбуватися після падіння Імперії і до появи Першого Порядку, розповість про пригоди самотнього мисливця за головами (зірка серіалів «Гра престолів» і «Нарко» Педро Паскаль) у зовнішніх межах галактики, вдалині від влади Нової Республіки.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Мандалорець», де також зіграють Джина Карано, Джанкарло Еспозіто, Нік Нолті, Вернер Херцог, Карл Везерс, Мінг-На і Тайка Вайтіті, відбудеться 12 листопада.

27 серпня 2019,  14:06 | Новини серіалів

Режисер «Залізної людини» і «Короля Лева» Джон Фавро представляє свою пригоду у всесвіті «Зоряних воєн» у першому трейлері науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», який своєю атмосферою нагадує спін-офф «Бунтар-один».

Читати далі...