Новини серіалів про (2014)

5 травня 2020,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл збирається поповнити ряди відомих кровопивців малого екрану, зігравши вампіра в 2 сезоні комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні».

Читати далі...
12 березня 2020,  18:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової стрічки «Шосте відчуття» Гейлі Джоел Осмент покаже свою комедійну сторону в 2 сезоні серіалу «Чим ми зайняті в тіні», і у нас вже є перший погляд на його неживого персонажа.

Читати далі...
7 березня 2020,  23:42 | Новини серіалів

Слідом за першим тизером в мережі з'явився другий тизер 2 сезону хітового комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні», заснованого на фільмі «Реальні упирі», який написали і зняли Джемейн Клемент і Тайка Вайтіті.

У другому промо-відео Гільєрмо (Гарві Гільєн) продовжує розважати своїх панів справжніх вампірів Нандора (Кайван Новак), Надю (Натасія Деметріу) і Лазло (Метт Беррі) за допомогою лялькового театру. Нова сценка показує їхнє велике прибуття до Америки, і коли Лазло не подобається вбрання його ляльки, Гільєрмо показує, як того нудить під час подорожі на човні через океан. А ось Нандор в захваті від того, як його представили в цій сценці.

З нетерпінням чекаємо на прем'єру нових серій серіалу «Чим ми зайняті в тіні», яка відбудеться 16 квітня за українським часом.