Новини фільмів про (2015)

15 червня 2018,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила дебютний фрагмент бойовика «Сікаріо 2», в якому повертаються Джош Бролін та Бенісіо Дель Торо.

В сиквелі фільму «Сікаріо», який отримав 3 номінації на «Оскар», війна з наркокартелями приймає новий оборот. Федеральний агент Метт Грейвер (Бролін) об'єднується з найманцем Алехандро (Дель Торо), чию сім'ю вбив глава картелю. Щоб посилити конфлікт, вони вирішують викрасти юну дочку ватажка, яку грає Ізабела Монер з фільму «Трансформери 5: Останній лицар». І дане відео показує частину напруженого епізоду з її викраденням.

Дивіться також третій трейлер «Сікаріо 2». У кіно з 28 червня.

25 травня 2018,  15:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джош Бролін починає війну з наркокартелями в новому трейлері бойовика «Сікаріо 2», який є сиквелом фільму 2015 року.

Коли картелі починають перевозити терористів через кордон США, федеральний агент Метт Грейвер (Бролін) викликає загадкового найманця Алехандро (Бенісіо Дель Торо), чию сім'ю вбив глава картелю. Алехандро викрадає дочку ватажка (Ізабела Монер), щоб посилити конфлікт, але коли дівчинку починають сприймати як побічний збиток, її доля опиняється між двома чоловіками, поки вони ставлять під сумнів все, за що борються.

Дивіться офіційний український трейлер «Сікаріо 2». У кіно з 28 червня.

23 березня 2018,  00:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures представила другий офіційний трейлер драматичного бойовика «Сікаріо 2: Сольдадо», що є сиквелом номінованого на «Оскар» фільму «Сікаріо».

«Сікаріо 2: Сольдадо» почне нову главу франшизи, в якій йде війна з наркотиками, де немає ніяких правил. Коли картелі починають перевозити терористів через кордон США, федеральний агент Метт Грейвер (Джош Бролін) викликає загадкового Алехандро (Бенісіо Дель Торо), чию сім'ю вбив глава картелю. Алехандро викрадає дочку ватажка (Ізабела Монер), щоб посилити конфлікт, але коли дівчинку починають сприймати як побічний збиток, її доля опиняється між двома чоловіками, поки вони ставлять під сумнів все, за що борються.

У світовий прокат фільм Стефано Солліми, відомого завдяки кримінальній картині «Субура», вийде в червні. Чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.

20 грудня 2017,  01:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бенісіо Дель Торо і Джош Бролін возз'єднуються в тизер-трейлері бойовика «Солдат», який буде продовженням 3-кратного номінанта на «Оскар» «Сікаріо».

Війна з наркотиками на кордоні між США і Мексикою загострилася, оскільки картелі почали перевозити терористів через кордон США. Для боротьби з війною федеральний агент Метт Гравер (Бролін) знову об'єднується з меркантильним Алехандро (Дель Торо).

Також у фільмі зіграють Кетрін Кінер, Ізабела Монер і Джеффрі Донован.

У світовий прокат сиквел від сценариста Тейлора Шерідана, який написав оригінал, виходить влітку 2018 року.

30 грудня 2015,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году было просмотрено немало фильмов, вышедших на украинские экраны, как в широкий прокат, так и в рамках разнообразных фестивалей. И перед наступлением Нового года пришло время подбить итоги и определить, какие фильмы и актеры успели за эти месяцы поразить в самое сердце. Итак, представляем наш список 25 лучших кинофильмов 2015 года.

Читати далі...
7 грудня 2015,  12:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подбивая итоги уходящего года, самый популярный англоязычный портал о кино IMDb назвал 10 фильмов, вышедших в 2015, которые получили от зрителей самые высокие оценки.

Читати далі...
8 вересня 2015,  16:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емілі Блант і режисер Дені Вільньов поділилися тим, як воно було створювати «Найманку».

Читати далі...
20 травня 2015,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На 7-й день Каннский кинофестиваль посетили криминальная драма «Наемница» и ее главная актриса Эмили Блант, а также был показан документальный фильм, рассказывающий о жизни легендарной актрисы Ингрид Бергман, которая стала лицом кинофестиваля в этом году.

Представить «Наемницу» в Канны вместе с Блант приехали ее режиссер Дени Вильнёв, известный благодаря кинокартинам «Пожары» и «Пленницы», и актеры Джош Бролин и Бенисио Дель Торо.

«Наемница» повествует об агенте ФБР, которая является идеалисткой в своих взглядах и которую назначают бороться с ужасающей наркоторговлей на границе между США и Мексикой. В этой борьбе она присоединяется к элитному подразделению, членов которого сыграли Бролин и Дель Торо.

Вильнёв так описывает появление данной криминальной драмы:

Там существует много тишины, соединенной с насилием, провоцируемым перевозкой наркотиков, и вот на моем столе появился сценарий, который справляется с этой определенной реальностью. Этот проект меня привлек тем, что он поднимает сильные, актуальные вопросы.

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...