Новини фільмів про (2015)

31 січня 2020,  16:00 | Новини фільмів

Зірка фільму «1917» Джордж МакКей засновує свою божевільну банду в українському трейлері кримінальної драми «Правдива історія банди Келлі», де також знялися Рассел Кроу, Чарлі Ганнем, Ніколас Голт і Томасін МакКензі.

«Правдива історія банди Келлі» розповість про легендарного розбійника Неде Келлі (МакКей), якого деякі австралійці вважають місцевим Робіном Гудом і символом опору колоніальній владі, а інші — безжалісним вбивцею, який заслуговує бути повішеним. Разом зі своєю шаленою бандою він здійснював зухвалі пограбування банків і вбивав поліцейських. Фільм покаже як Нед та його банда в 1870-тих роках намагається втекти від поліції.

Режисером цієї біографічної драми виступає Джастін Курзель​, який зняв «Макбета» і «Кредо вбивці». Українська прем'єра фільму «Правдива історія банди Келлі» відбудеться 20 лютого.

1 грудня 2019,  00:15 | Новини фільмів

Режисер фільмів «Макбет» і «Кредо вбивці» Джастін Курзель представляє свою екранізацію роману Пітера Кері «Справжня історія ватаги Келлі».

Кримінальна драма «Справжня історія ватаги Келлі» буде слідувати за австралійським бандитом Недом Келлі та його бандою, поки вони намагаються втекти від правоохоронних органів в 1870-х роках. Роль Неда Келлі виконає Джордж МакКей, а також компанію йому в кадрі складуть Чарлі Ганнем, Рассел Кроу, Ніколас Голт, Ессі Девіс й Томасін МакКензі.

Світова прем'єра фільму Курзеля відбулася у вересні в рамках Кінофестивалю в Торонто, а в світовий прокат він вийде у січні 2020 року. Поки невідомо, чи покажуть цю божевільну історію в українських кінотеатрах.

30 грудня 2015,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году было просмотрено немало фильмов, вышедших на украинские экраны, как в широкий прокат, так и в рамках разнообразных фестивалей. И перед наступлением Нового года пришло время подбить итоги и определить, какие фильмы и актеры успели за эти месяцы поразить в самое сердце. Итак, представляем наш список 25 лучших кинофильмов 2015 года.

Читати далі...
29 грудня 2015,  12:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинопрокатчик «Артхаус Трафик», вот уже 12 лет радующий украинских зрителей новинками артхаусного кино, опубликовал свой список лучших фильмов уходящего 2015 года.

Читати далі...
24 травня 2015,  13:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследний день 68-го Каннского кинофестиваля состоялась премьера последнего конкурсного фильма этого года, долгожданного «Макбета» с Майклом Фассбендером и Марион Котийяр. Также стали известны лауреаты «Особого взгляда».

Свое видение шекспировской трагедии решил представить в Каннах режиссер Джастин Курзель. На главные роли в свой «Макбет» ему удалось заполучить два таланта, Фассбендера и Котийяр, воплотивших там соответственно одержимого пророчеством быть королем Макбета и его жену.

Среди актеров существует давняя традиция не произносить имя этого шексприровского произведения, называя ее «Шотландская пьеса». Фассбендер сказал, что то говорит ее название, то нет, «все зависит от дня.» В работе над фильмом он был очень впечатлен тем, что Котийяр решилась на роль леди Макбет:

Ведь ее родной язык – французский. Поэтому я подумал, что это очень храбро ее стороны.

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...