Оновлення (2014)

25 червня 2015,  04:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Колишній плейбой Річард Хейг вважає, що йому немає рівних на полі бою любові. Судячи з усього дружина, яка на багато років молодше, не поділяє думку свого чоловіка і ставить його перед шокуючим фактом: вона відлітає в Лос-Анджелес, де збирається вийти заміж за молодого та успішного підприємця. Щоб повернути свою молоду дружину, Річард готовий на все, навіть звернутися за допомогою до її зведеної сестри, яка погоджується допомогти з підозрілим ентузіазмом... Хто б міг подумати, що у спробі повернути все назад Річард випадково заведе з нею роман.

В кінотеатрах України і Росії з 30 липня.

6 червня 2015,  14:55 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ексклюзивно на КиноФилмс російський трейлер до фільму «Як займатися любов'ю по-англійськи», який можна буде переглянути в кінотеатрах України з 23 липня.

Сюжет фільму обертається навколо професора Кембриджського університету, який обрав у якості свого девізу вислів уайльдовського лорда Генрі з «Портрета Доріана Грея»: «Єдиний спосіб позбутися спокуси - поступитися йому». Але одного разу в житті героя з'являється молода жінка, заради якої він вирішує переглянути особисті пріоритети і придушити гедоністичні нахили. І все б добре, ось тільки зведена сестра нової коханої професора чекає від нього дитину.