Новини про фільм (2017)

12 жовтня 2022,  20:42 | Новини фільмів

На честь дня народження легендарного австралійського актора Г'ю Джекмана, якому сьогодні виповнюється 54 роки, популярний сайт про кіно IMDb поділився десяткою його найкращих фільмів, які підкорили серця глядачів.

Читати далі...
26 червня 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася трейлером свого нового документального міні-серіалу під назвою «Ближче до Землі з Заком Ефроном», де відомого актора і глядачів разом з ним очікує подорож по світу, що надихне кожного стати екоактивісти.

Читати далі...
23 квітня 2020,  21:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Люди Ікс» Г'ю Джекман вирішив перетворити новий випуск «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» на кулінарний майстер-клас і приготувати разом з ведучим святковий хліб хала.

Читати далі...
19 квітня 2020,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Г'ю Джекман розкрив, що він відмовився від ролі у фільмі «Кішки», але Інтернет не міг залишити цю новину в спокої просто так.

Читати далі...
15 квітня 2020,  21:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова пара кадрів екранізації науково-фантастичного роману Френка Герберта «Дюна» представляє героїню Зендеї, у якої будуть яскраво-сині очі.

Читати далі...
27 березня 2020,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Г'ю Джекманом? Вже за місяць він збирається порадувати нас своєю чудовою грою в драматичній комедії від каналу HBO «Погана освіта», яка ґрунтується на одному з найгучніших скандалів в історії системи освіти США.

Читати далі...
9 вересня 2019,  18:30 | Новини фільмів

Кіностудія Disney представила 5 чарівних концепт-артів фентезійного фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», які дозволяють в деталях роздивитися казкові вбрання принцеси Аврори і королеви Інгріт.

Читати далі...
15 серпня 2019,  23:06 | Новини фільмів

Новий кадр пригодницького фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви» представляє героїню Мішель Пфайффер у всій її королівській красі.

Читати далі...
4 червня 2019,  14:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Краса і страждання химерним чином переплітаються в офіційному трейлері нового драматичного серіалу «Ейфорія», каст якого очолює зірка фільмів «Найвеличніший шоумен» та «Людина-павук: Повернення додому» Зендея.

Новий серіал від телеканалу HBO, який подарував нам «Гру престолів» і «Велику маленьку брехня», розповість про групу учнів старшої школи, які намагаються знайти себе у світі наркотиків, сексу, насильства, травм, соціальних мереж, кохання та дружби, і виправдати очікування своїх батьків. У центрі сюжету перебуває дівчина на ім'я Рю (Зендея), яка повертається додому після лікування від наркозалежності і шукає щось нове, що допоможе їй заповнити душевну порожнечу.

На американському телебаченні прем'єра серіалу «Ейфорія» відбудеться 16 червня.

16 квітня 2019,  23:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив тизер-трейлер свого нового драматичного серіалу «Ейфорія», і він нагадує британських «Молокососів».

У трейлері молода дівчина на ім'я Рю (зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Зендея) дає обіцянку, що якби вона могла бути іншою людиною, вона б нею стала. Але не тому що вона сама хоче цього, а тому що так хочуть її батьки. Серіал розповість про групу учнів старшої школи, які намагаються знайти себе у світі наркотиків, сексу, насильства, травм, соціальних мереж, кохання і дружби, і виправдати очікування батьків, як повідомляє головна героїня.

Прем'єра багатосерійної драми «Ейфорія» призначена на 16 червня .

Раніше канал HBO оголосив, що у червні також повернеться його гучний серіал «Велика маленька брехня» з Різ Візерспун і Ніколь Кідман.

29 березня 2019,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий психоделічний тизер драматичного серіалу «Ейфорія» ближче знайомить зі своєю головною героїнею у втіленні зірки «Найвеличнішого шоумена» Зендеї.

«Ейфорія» («Euphoria») буде слідувати за групою учнів старшої школи, які намагаються знайти себе у світі наркотиків, сексу, насильства, травм, соціальних мереж, кохання і дружби. Однією з них буде Рю (Зендея), і в даному тизері вона йде по вулиці вночі з піднятим до неба обличчям і повідомляє, що все своє життя шукала це відчуття.

Прем'єра «Ейфорії» відбудеться на каналі HBO пізніше в 2019 році.

Влітку Зендея повернеться в образі Мішель в супергеройському фільмі «Людина-павук: Далеко від дому», чиї події будуть відбуватися після подій блокбастера «Месники: Завершення».

26 березня 2019,  13:19 | Оновлення

Незабаром на великий український екран вийде комедія «Пустопляс» з Меттью МакКонахі у головній ролі.

За сюжетом кінострічки, наркозалежний на прізвисько Місячний Пес живе за своїми правилами і ніколи не враховує суспільні норми. Однак в його житті з'являється задача, яку він просто зобов'язаний виконати вчасно, щоб отримати спадок від своєї покійної дружини. Однак на його шляху до мети постійно трапляються неприємності, які заважають йому це зробити.

Головну роль Місячного Пса виконав Меттью МакКонахі. У фільмі також зіграли хіп-хоп співак Снуп Догг, Айла ФішерВеликий Гетсбі»), Зак ЕфронНайвеличніший шоумен»), Джона ГіллВовк з Уолл-стріт»). Режисером та сценаристом фільму виступив Хармоні Корін.

В український прокат картина «Пустопляс» вийде 4 квітня.

8 січня 2019,  02:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал FX опублікував яскравий тизер-трейлер біографічного серіалу «Фоссі/Вердон», в якому зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Мішель Вільямс буде виступати на сцені разом з лауреатом премії «Оскар» Семом Роквеллом.

Біографічна драма «Фоссі/Вердон» повідає історію кінематографіста та одного з найвпливовіших хореографів і режисерів у світі театру й кіно Боба Фоссі (Роквелл) та найвеличнішої танцівниці Бродвею усіх часів Гвен Вердон (Вільямс). Вони обидва були блискучими і складними особистостями, які любили одне одного, створювали разом мистецтво й обидва заплатили високу ціну у своїй гонитві за величчю.

Прем'єра міні-серіалу «Фоссі/Вердон», який складатиметься з 8 серій, очікується пізніше у 2019 році.

7 січня 2019,  18:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Україна відзначає друге Різдво, голлівудські зірки вже повертаються до роботи. Як, наприклад, Г'ю Джекман, який кілька годин тому поділився свіжим відео зі спортзалу.

Читати далі...