Чорна Пантера (2018)Black Panther

Трейлер Чорна Пантера
100%
7
0%
0

Прем'єра в Україні 15 лютого 2018

«Long live the king»

З першого погляду можна вирішити, що Ваканда - звичайна територія дикої Африки, але це не так. Тут, в надрах пустельних земель, ховаються поклади унікального металу, здатного поглинати вібрацію. Багато хто намагався дістатися до нього, плюндруючи все на своєму шляху і приносячи смерть аборигенам, але кожен раз таємничий дух савани - Чорна Пантера - вставав на захист пригноблених. Багато років потому біда знову приходить в Ваканду, і цього разу ворог заручився підтримкою сучасних технологій. Коли шансів майже не залишається, Т`Чалла, молодий принц Ваканди, дізнається, що саме йому належить відродити легенду і продовжити вічну боротьбу, надівши маску Чорної Пантери.

Жанри: бойовик, пригоди, фантастика
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $200 000 000
Формат: IMAX 3D
Тривалість: 2 г. 14 хв.
Країни: США, ПАР, Південна Корея, Австралія
Світова прем'єра: 29 січня 2018

Чи знаєте ви?

Чёрная пантера впервые появился как второстепенный персонаж в 52 выпуске комикса «Fantastic Four», выпущенном в 1966 году. Персонаж так понравился публике, что в скором времени получил собственную серию комиксов.

Рецензія на фільм «Чорна Пантера»
Подорож у країну майбутнього Ваканду

15 лютого 2018,  23:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За десятиліття свого існування Кіновсесвіт Marvel познайомив глядачів з супергероями з Землі й інших світів, які є мільярдерами, суперсолдатами, богами, результатами невдалих і вдалих експериментів з людською ДНК і найкращими шпигунами. Але виявляється, що у прихованій від зовнішнього світу африканській країні Ваканді на троні багато століть сидить ще один супергерой – Чорна пантера, чий статус переходить від батька до сина. І тепер чергу стати захисником Ваканди отримує молодий принц Т’Чалла, який після коронації змушений боротися не тільки із зовнішніми і внутрішніми ворогами своєї країни, а й з минулим свого батька, яке повертається, щоб переслідувати сина.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Чорна Пантера». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Чорна Пантера»

Написати коментар...
Написати коментар...

Чорна Пантера, фільм 2018
Українська прем'єра 15.02.2018
Жанри: бойовик, пригоди, фантастика
США, ПАР, Південна Корея, Австралія