Оновлення (2015)

9 серпня 2015,  19:25 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Вибравшись з лабіринту, Томас і його товариші опиняються в куди більш нестерпних умовах: вогонь розпеченій пустелі, агонія смертельної хвороби, що обпала зрада і тліючі іскри ненависті – Геєна вогненна або очисний вогонь для приречених на все нові і нові випробування?

В кінотеатрах України і Росії з 17 вересня.

24 липня 2015,  19:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У новій частині епічної саги «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем» Томас (Ділан О’Брайєн) та його друзі Глейдери витримують найважчі досі випробування, розгадуючи таємницю містичної й потужної організації, відомої як ПЕКЛО. Дорогою вони потрапляють до безлюдної пустелі, всіяної неймовірними перешкодами. Об’єднавшись з винищувачами, Глейдери стають на бій з набагато переважаючими силами ПЕКЛА й розкривають шокуючі плани організації.

В кінотеатрах України і Росії з 17 вересня.

19 травня 2015,  18:35 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У новій частині епічної саги "Той, що біжить лабіринтом" Томас (Ділан О'Брйаєн) і його друзі глейдери піддаються найскладнішим випробуванням, розгадуючи таємницю містичної і потужної організації, відомої як WCKD. По дорозі вони потрапляють в безлюдну пустиню, яка всіяна неймовірними перешкодами. Об'єднавшись з винищувачами, глейдери розв'язують бій з набагато сильнішою WCKD і розкривають шокуючі таємниці організації.

Режисер Уес Болл розповідає про новий фільм із саги «Той, що біжить лабіринтом»:

Для мене ця історія виглядає так: вони вийшли з лабіринту, але досі почуваються загубленими. Не знають, що робити далі. Йдеться не про те, аби врятувати світ, а як знайти свою дорогу у ньому і що означає твоє існування для цього світу.

Найкрутішим у цьому фільмі є постійне відчуття загадковості, - додає  продюсер Вік Годфрі. – Герої не пам’ятають, хто вони такі і звідки взялися. Розгадування цієї таємниці триває протягом усього фільму.

Ділан О’Брайєн, виконавець ролі «Томаса», відзначає:

Суть у тому, що це – цілком новий світ. Не просто Лабіринт та Грівери, розгадування однієї таємниці чи вирішення однієї проблеми. Герої заблукали, але вони  не обмежені тим самим простором, що у першому фільмі. І надалі тримаються одне одного, бо вірять, що лише разом зможуть вижити. Ви побачите, що сталося із цим світом і чому герої потрапили до того лабіринту, а також що в них є такого, чого прагнуть усі люди.

В кінотеатрах України і Росії з 17 вересня.

30 квітня 2015,  00:39 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Кадри у величезному дозвіл з відмітками акторів до фільму «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем» тільки на КиноФилмс smiley

У кінотеатрах України з 17 вересня (в Росії з 18 вересня).