Оновлення (2015)

30 листопада 2015,  11:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Події розгортаються на кораблі «Ессекс», який зазнав значних пошкоджень після нападу кашалота. Протягом наступних трьох місяців на команду чекають великі випробування: запаси їжі та води закінчуються, моряки збилися з курсу, а навколо тільки вода.

Сценарій засновано за мотивами роману Натаніеля Філбріка про реальну трагічну історію китобійного судна «Ессекс», коли взимку 1820 року з ним трапилось те, у що ніхто не міг повірити – з майже людською жагою помсти за нанесення рани судно було атаковано величезним китом, і екіпаж кілька місяців змушений був виживати на межі людських можливостей.

Потерпаючи від штормів, голоду, паніки і відчаю, дорослі чоловіки поступаються своїми найглибшими переконаннями і життєвими цінностями, у той час, як їхнього капітана хвилює лише пошук шляху, а його помічника – тільки бажання вбити кита.

Історія «Ессекса» колись надихнула Германа Мелвіла на написання сценарію до відомого фільму «Мобі Дік», але то була лише половина розповіді. Фільм «У серці моря» розкриває наслідки катастрофи, показує, який неймовірний вибір може зробити людина заради того, щоб вижити.

В кінотеатрах України і РФ з 3 грудня.

23 листопада 2015,  12:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинокомпания Warner Bros. представила несколько десятков новых кадров из грядущего фантастического экшена Рона Ховарда «В сердце моря». Они показывают приключения Криса Хемсворта, который рассказал о потере веса ради новой роли, и его команды на море, а также раскрывают новых персонажей.

Читати далі...
10 листопада 2015,  19:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте третій український трейлер до фільму «У серці моря», який виходить в кінотеатрах України з 3 грудня. А також з'явився четвертий російський трейлер.

Події розгортаються на кораблі «Ессекс», який зазнав значних пошкоджень після нападу кашалота. Протягом наступних трьох місяців на команду чекають великі випробування: запаси їжі та води закінчуються, моряки збилися з курсу, а навколо тільки вода.

Читати далі...
5 березня 2015,  18:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо другий дубльований трейлер до фільму «В серці моря»!

У 1819 році американський корабель «Ессекс» з командою з двох десятків чоловік на борту вирушив з порту в штаті Массачусетс на китобійний промисел. Восени 1820-го успішне протягом півтора років полювання було перервано атакою гігантського кашалота на судно, в результаті чого морякам довелося пересісти в шлюпки. Протягом трьох з гаком місяців вони боролися за виживання посеред океану...

У кінотеатрах України з 10 грудня.

13 січня 2015,  03:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У 1819 році американський корабель «Ессекс» з командою з двох десятків людей на борту вирушив з порту в штаті Массачусетс на китобійний промисел. Восени 1820-го успішна впродовж півтора років охота була перервана атакою гігантського кашалота на судно, в результаті чого морякам довелося пересісти в шлюпки. Протягом трьох з гаком місяців вони боролися за виживання посеред океану, проте зрештою голод, канібалізм і спрага сгубили більшу частину команди, а порятунку вдалося дочекатися всього декільком китобоям, в тому числі капітану «Ессекса».

У кінотеатрах України і Росії з 12 березня.

26 жовтня 2014,  03:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У 1819 році американський корабель «Ессекс» з командою з двох десятків людей на борту відправився з порту в штаті Массачусетс на китобійний промисел. Восени 1820-го успішна впродовж півтора року охота була перервана атакою гігантського кашалота на судно, в результаті чого морякам довелося пересісти в шлюпки. Протягом трьох з гаком місяців вони боролися за виживання посеред океану, проте зрештою голод, канібалізм і спрага сгубили більшу частину команди, а порятунку вдалося дочекатися всього декільком китобоям, в тому числі капітану «Ессекса».

В головних ролях: Кілліан Мерфі, Кріс Хемсворт, Бен Уішоу та інші. 

В кінотеатрах України і Росії з 12 березня 2015 року.