Марсіянин (2015)The Martian

Марсіянин
Трейлер Марсіянин
100%
5
0%
0

Прем'єра в Україні 8 жовтня 2015

«Поверніть його додому»

Марсіанська місія «Арес-3» в процесі роботи була змушена екстрено покинути планету через піщану бурю що насувається. Інженер і біолог Марк Уотні отримав пошкодження скафандра під час піщаної бурі. Співробітники місії, вважаючи його загиблим, евакуювалися з планети, залишивши Марка одного. Прокинувшись, Уотні виявляє, що зв'язок із Землею відсутній, але при цьому повністю функціонує автономний Будинок. Головний герой починає шукати спосіб протриматися на наявних запасах їжі, вітамінів, води і повітря ще 4 роки до прильоту наступної місії «Арес-4». В цей час на Землі NASA шукає спосіб якнайшвидше відправити рятувальну місію на червону планету.

Жанри: пригоди, фантастика
Вікові обмеження: в Україні 16+
Бюджет: $108 000 000
Формат: 3D
Тривалість: 2 г. 24 хв.
Країни: США, Велика Британія
Світова прем'єра: 11 вересня 2015

Творці

Режисер:
Сценаристи: ,

Акторський склад

Метт Деймон...Mark Watney
$ 15 000 000
Джессіка Честейн...Melissa Lewis
Чіветел Еджиофор...Vincent Kapoor
Крістен Віг...Annie Montrose
Джеф Деніелс...Teddy Sanders
Майкл Пенья...Rick Martinez
Шон Бін...Mitch Henderson
Кейт Мара...Beth Johanssen
Себастіан Стен...Chris Beck
Аксель Хенни...Alex Vogel

Чи знаєте ви?

Съемки фильма проходили в пустыне Вади Рам, в Иордании, также называемой Лунной долиной. В этой же местности снимался и фильм «Красная планета» (2000).

Рецензія на фільм «Марсіянин»
Выжить любой ценой

20 жовтня 2015,  15:43 | Рецензії | Автор: SergioBond

Інша думка про фільм «Марсіанин» у рецензії користувача SergioBond. До речі, сам фільм все ще повним ходом йде у всіх кінотеатрах.

Останнім часом ні вітчизняний, ні зарубіжний кінопром особливо не радують гарними фільмами жанру "космічна фантастика", дарма що виходять ці фільми кожен рік. З недавнього - кінофільм «Міжзоряний» громадянина Крістофера Нолана вразив. Але він, Кріс то пак, собаку з'їв у режисерській справі. А от всілякі «Гравітації» і «Прометеї» зовсім не вразили. І якщо «Гравітацію» знімав нікому невідомий Альфонсо Куарон, «Прометей» - сам Рідлі Скотт. Саме тому і очікування були відповідні. Та склалося: картину можна поставити в один ряд з легендарним «Чужим», передісторією якого вона повинна була бути. Вищезгаданий режисер почитав, судячи з усього, всякі відгуки в інтернеті про себе і про фільм-мрії-що-не-збулися , ось і вирішив реабілітуватися. Взяв, як зараз прийнято, ходку книгу ("best seller" на буржуйському) і за допомогою камрада Дрю Годдарда адаптували разом текст книженції в сценарій. Потім вийшов фільм. А після особистого перегляду фільму з'явилася і моя замітка: сувора і антинаукова.

Рецензія на фільм «Марсіянин»
Робинзон Крузо с Красной планеты

30 вересня 2015,  00:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З 8 жовтня в українських і російських кінотеатрах стартує показ багатообіцяючого фільму «Марсіянин» Рідлі Скотта з Меттом Деймоном у головній ролі. Ми вже подивилися фільм і написали для вас рецензію!

В останні кілька років в американському кінематографічному світі з'явилася традиція восени випускати на екрани фільми на космічну тематику. Спершу була «Гравітація» Альфонсо Куарона, потім «Інтерстеллар» Крістофера Нолана, а тепер прийшов час Рідлі Скотта і «Марсіянина». Грунтуючись на науково-фантастичному романі Енді Уіра, він відправляє нас разом з Меттом Деймоном на Червону планету, де йому доводиться або стати кращим ботаніком і колонізатором людства, або загинути.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Марсіянин». але ви можете створити свою тему на форумі

2 відгука про фільм «Марсіянин»

Дмитро Цибулін

29 жовтня 2015, 09:59

Пойду сегодня в кино смотреть этот фильм!
1 / 0 
Марина Кумановская

2 листопада 2015, 10:37

Хороший фильм! интересная эпопея выживания одного человека на безлюдной планете. выбрали этот фильм вместо Охотника за ведьмами и не пожалели! 
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Марсіянин, фільм 2015
Українська прем'єра 08.10.2015
Жанри: пригоди, фантастика
США, Велика Британія