Новини серіалів про (2017)

11 грудня 2020,  21:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вмикайте музику голосніше, у нас є чудова нагода для танців під саундтреки фільмів «Вартові Галактики» та «Вартові Галактики 2»! Компанії Disney і Marvel Studios збираються зняти мультсеріал про Малюка Грута.

Читати далі...
15 травня 2020,  13:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська актриса Лора Геддок, відома завдяки фільмам «Трансформери: Останній лицар» і «Вартові Галактики 2», шукає вбивцю свого брата на Ібіці в новому трейлері кримінального серіалу «Білі лінії».

Читати далі...
18 березня 2020,  18:38 | Новини серіалів

«Дорогий щоденник, йди нах*й!» Зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс нагадує Керрі з однойменного роману Стівена Кінга в розширеному фрагменті комедійно-драматичного серіалу «Мені це не подобається», який ви вже можете подивитися на Netflix.

Серіал «Мені це не подобається», творцями якого виступають Джонатан Ентвістл та Крісті Голл, розповідає про 17-річну американську дівчину на ім'я Сідні Новак (Лілліс), яка намагається впоратися з викликами старшої школи, труднощами в родині, своєю сексуальністю, що тільки зароджується... і загадковими суперздібностями, які починають пробуджуватися всередині неї. В даному відео вона розповідає, що переїхала з родиною до Пенсільванії два роки тому і що вважає себе звичайнісінькою дівчиною. Що ж, скоро це зміниться.

Компанію Лілліс в цій підлітковій драмеді складає її колега по франшизі «Воно» Вайатт Олефф, який також зіграв у «Вартових Галактики 2».

15 травня 2019,  18:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Шерлок» Ендрю Скотт знову втілює психопата в офіційному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Чорне дзеркало».

Читати далі...