Оновлення (2015)

10 липня 2015,  12:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Слідом за фотографіями з прем'єри «Посіпак» викладаємо фотографії з прем'єри радикально більш дорослого фільму, який також чекали любителі (в основному любительки) кіно - «Супер Майк XXL». По фотографіям гостей прем'єри одразу видно, що фільм далеко не дитячий, від чого приваблює до себе ще більше уваги. laugh

Фото з прем'єри:

Фото з подій:

26 червня 2015,  17:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо третій дубльований трейлер до фільму «Супер Майк XXL», який вийде в кінотеатрах України з 9 липня (у Росії з 2 липня).

Дівчата, заспокойтесь! Ці красені повертаються на сцену! Цього разу цей зірковий склад буде розмахувати не пістолетами, а, скоріше, своїми п`ятими точками…Адже вони танцюватимуть стриптиз. Ніхто не стверджує, що це проста професія, але про її переваги і недоліки ми детально дізнаємось з цієї нової відвертої комедії.

26 травня 2015,  02:25 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Минуло три роки після того, як Майк на піку своєї популярності, закінчив кар'єру стриптизера, а клуб «Королі Тампи» вже майже готовий визнати свою поразку. Але зробити це у своєму стилі: готуючись «запалити» Мертл-Біч, вони знову ділитимуть сцену з легендарним Супер Майком. Дорога на останнє шоу проходить через Джеконсвілл і Савану, де Майк і хлопці зустрінуть старих знайомих і заведуть нових, а також вивчать кілька незвичних рухів, згадавши минуле.

У кінотеатрах України з 9 липня (у Росії з 2 липня).

4 березня 2015,  01:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Минуло три роки після того, як Майк на піку своєї популярності, закінчив кар'єру стриптизера, а клуб «Королі Тампи» вже майже готовий визнати свою поразку. Але зробити це у своєму стилі: готуючись «запалити» Мертл-Біч, вони знову ділитимуть сцену з легендарним Супер Майком. Дорога на останнє шоу проходить через Джеконсвілл і Савану, де Майк і хлопці зустрінуть старих знайомих і заведуть нових, а також вивчать кілька незвичних рухів, згадавши молодість.

В кінотеатрах України і Росії з 2 липня.