Оновлення (2015)

19 квітня 2018,  14:16 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер фільму «Світ Юрського періоду 2».

Продовження американського науково-фантастичного фільму 2015 року «Світ Юрського періоду». На острові Ісла-Нублар, де не так давно розташовувався парк розваг з динозаврами, править дика природа. Але без людей все далеко не так спокійно, як могло б здаватися. Засновники парку вирішили побудувати його попри активний вулкан, розташований у серці острова. Вулкан прокинувся та ризикує затопити острів у лаві. Керуюча парку Клер Дерінг (Брайс Даллас Говард) вмовляє дресирувальника Оуена Греді (Кріс Пратт) повернутися у колишній парк та врятувати динозаврів від неминучої загибелі.

Українська прем'єра відбудеться 7 червня.

8 грудня 2017,  13:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер пригодницької картини «Світ Юрського періоду 2» від продюсера Стівена Спілберга.

У сиквелі «Світу Юрського періоду», де відкриття нового парку з динозаврами пройшло за небезпечним сценарієм «Парку Юрського періоду», повертаються Кріс Претт і Брайс Даллас Говард, які знову вирішують відправитися на острів, населений давніми істотами. Але рятувати вони будуть не людей, а динозаврів, адже їх острів ось-ось вибухне. Також в трейлері з'являється зірка франшизи Джефф Голдблюм та новачок Джастіс Сміт.

Дивимося відео про зйомки «Світ Юрського періоду 2», яке показує, як створювалися динозаври. У кіно фільм прибуде 7 червня 2018 року.

4 грудня 2017,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Претт тікає від динозаврів в першому тизері майбутнього офіційного трейлера фільму «Світ Юрського періоду 2», що прибуде на цьому тижні.

У сиквелі «Світу Юрського періоду», який вийшов на екрани в 2015 році і заробив в світовому прокаті $1,7 млрд, колишній морський піхотинець Овен Грейді і адміністратор другого сумнозвісного парку розваг з динозаврами Клер Діринг, в образі якої повертається Брайс Даллас Ховард, зустрінуть нові жахливі види гігантських динозаврів.

Повноцінний трейлер прибуде в четвер за американським часом, так що у нас він може з'явитися в п'ятницю. В український прокат фільм Хуана Антоніо Байони вийде 7 червня 2018 року.

8 січня 2016,  11:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем два последних IMAX постера к фильму «Звёздные войны: Пробуждение силы» и продолжаем следить за его успехами в прокате.

Читати далі...
9 травня 2015,  03:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ми чекали цієї події мільйони років. Здійснилося. Найбільша трилогія триває! Тисячі людей поспішають побачити Світ Юрського періоду, але безпечна на перший погляд розвага може обернутися загрозою для всього людства...

В кінотеатрах України і Росії з 11 червня.

20 квітня 2015,  23:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо другий український трейлер фантастичного трилера «Світ Юрського періоду».

Прадавній історичний світ юрського періоду оживає у 3D. Продовження легендарної франшизи про відродження динозаврів на нашій планеті. Пригоди і спецефекти фантастичних масштабів!

В кінотеатрах України і Росії з 11 червня.

2 березня 2015,  16:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Через 22 роки після подій Парку юрського періоду на острові Нублар функціонує тематичний парк, колись задуманий Джоном Хеммондом. До цього часу відвідуваність парку вже починає падати, і компанія, що володіє парком відкриває новий атракціон з метою залучення відвідувачів. Це призводить до неприємних наслідків.

В кінотеатрах України і Росії з 11 червня.

26 листопада 2014,  19:13 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший український трейлер фантастичного трилера «Світ Юрського періоду».

Через 22 роки після подій Парку юрського періоду на острові Нублар функціонує тематичний парк, колись задуманий Джоном Хеммондом. До цього часу відвідуваність парку вже починає падати, і компанія, що володіє парком відкриває новий атракціон з метою залучення відвідувачів, що призводить до неприємних наслідків.

У кінотеатрах України і Росії з 11 червня 2015 року.