Оновлення (2015)

7 березня 2015,  04:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Додалося безліч фотографій з прем'єр головного фільму цього тижня - «Попелюшка». Прем'єри Попелюшки відвідало безліч знаменитостей, яких ми підписали під кожною фотографією для вашої зручності. На кожній прем'єрі зірки були в різних вбраннях - гарних і не дуже. Пропонуємо оцінити фотографії самостійно:

11 лютого 2015,  16:14 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо новий трейлер романтичної історії «Попелюшка»!

Відома з дитинства казка про Попелюшку, яка незмінно залишається ідолом дівчат і жінок усього світу. Захоплива і аж ніяк не дитяча історія про важкі випробування, вірну дружбу та велике і щасливе кохання в новій інтерпретації від студії «Дісней».

В кінотеатрах України з 12 березня.

29 листопада 2014,  02:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Відома всім з дитинства історія про Попелюшку вперше була розказана казкарем Шарлем Перро в 1697 році, проте, по-справжньому вона полюбилася мільйонам людей у всьому світі з появою однойменного анімаційного фільму Disney в 1950 році. Новий художній фільм Disney «Попелюшка» розповість про пригоди молодої дівчини на ім'я Елла. Овдовівши, батько Елли одружується вдруге і незабаром дівчина опиняється сам на сам з жадібними і заздрісними новими родичками, мачухою Леді Тремейн та її доньками Анастасією і Дрізеллою. З господині будинку вона перетворюється на служницю, вічно забрудненою золою. Однак Попелюшка не зневіряється і, як у всіх добрих казках, дівчину чекає винагорода за лагідність і терпіння - одного разу Фея-хрещена назавжди змінює життя Попелюшки.

У кінотеатрах України і Росії з 12 березня 2015 року.