Новини про фільм (2017)

12 лютого 2024,  02:34 | Новини фільмів

Одночасно з оригінальним вийшов і український тизер-трейлер супергеройського фільму «Дедпул 3», який тепер називається «Дедпул і Росомаха». Трейлер розкриває багато цікавих деталей майбутнього фільма, тому давайте швидше дивитися!

Читати далі...
12 жовтня 2022,  20:42 | Новини фільмів

На честь дня народження легендарного австралійського актора Г'ю Джекмана, якому сьогодні виповнюється 54 роки, популярний сайт про кіно IMDb поділився десяткою його найкращих фільмів, які підкорили серця глядачів.

Читати далі...
29 вересня 2022,  19:20 | Новини фільмів

Раян Рейнольдс вирішив підірвати Інтернет епічною новиною про те, що в третьому сольнику про пригоди Дедпула з'явиться легендарний Росомаха, якого знову зіграє Г'ю Джекман. На честь цього ці давні друзі/вороги навіть записали спільне відео.

Читати далі...
16 жовтня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пробач, Г'ю Джекман, але ми, здається, знайшли ідеального кандидата на роль Росомахи у майбутніх фільмах MCU Карла Урбана з хітового супергеройського серіалу «Хлопаки». І новий фан-арт з його участю вас теж в цьому переконає.

Читати далі...
1 вересня 2020,  00:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У кожного є той один друг (чи подруга) в соцмережах, який любить підколювати в коментарях, що б ви не запостили. І у Г'ю Джекмана такий друг Раян Рейнольдс.

Читати далі...
7 травня 2020,  21:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Попався! Актор Г'ю Джекман перетворив звичайну прогулянку з собакою на карантині на епічний рекламний трюк, присвячений алкогольному бренду свого давнього ворога Раяна Рейнольдса Aviation Gin.

Читати далі...
19 квітня 2020,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Г'ю Джекман розкрив, що він відмовився від ролі у фільмі «Кішки», але Інтернет не міг залишити цю новину в спокої просто так.

Читати далі...
11 квітня 2020,  21:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь річниці свого весілля зірка франшизи «Люди Ікс» Г'ю Джекман поділився фотографією зі своєю дружиною Деборрою-Лі Фернесс в молодості і зазначив, що ці роки з нею були «найкращими роками його життя».

Читати далі...
17 березня 2020,  00:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Локі» продовжує розширювати свій акторський склад, куди недавно увійшли актори Овен Вілсон, Гугу Ембата-Ро та Річард Е. Грант.

Читати далі...
3 березня 2020,  02:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня Інтернет підірвав слух про те, що Генрі Кавілл може зіграти Росомаху у фільмі «Капітан Марвел 2», і хоча він виявився неправдивим, даний фан-арт перетворює актора на дуже переконливу нову версію знаменитого мутанта.

Читати далі...
5 листопада 2019,  15:40 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового фентезійного серіалу «Темні початки» канал HBO поділився в Інтернеті розширеним фрагментом його першої серії за участю зірки франшизи «Люди Ікс» Джеймса МакЕвоя.

В новій адаптації епічної фентезійної трилогії письменника Філіпа Пулмана МакЕвой втілює лорда Азріеля, дослідника і прийомного батька головної героїні Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін). Він повернувся з довгої та небезпечної подорожі на Північ і представляє своїм колегам-вченим у Jordan College своє відкриття загадкового явища під назвою Пил, існування якого від них приховує Магістеріум. Тим часом Ліра підглядає за зборами із сусідньої кімнати.

Друга серія серіалу «Темні початки» вийде на екрани 11 листопада за українським часом. Всього його 1 сезон буде складатися з 8 серій, а після він повернеться з 2 сезоном.

5 жовтня 2019,  15:32 | Новини серіалів

Джеймс МакЕвой відправляється на Північний полюс, щоб зробити несподіване відкриття, яке все змінить, у новому трейлері фентезійного серіалу «Темні початки».

Новий серіал від HBO є екранізацією епічної фентезійної трилогії письменника Філіпа Пулмана, яка слідує за пригодами юної сироти Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін). Вона живе в паралельному світі, де у всіх людей є тварини-компаньйони, в яких знаходиться душа людини. По ходу розвитку подій Ліра розкриває небезпечний секрет, в якому замішані дослідник лорд Азріель (МакЕвой) і його колишня кохана Маріса Колтер (Рут Вілсон), і в руках дівчинки опиняється доля всього світу.

Прем'єра серіалу «Темні початки», де одного з ключових персонажів також зіграє актор Лін-Мануель Міранда, відбудеться 4 листопада.

16 вересня 2019,  13:43 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон вирішують перевернути світ автоперегонів у другому офіційному трейлері біографічної драми «Аутсайдери», яким у неділю поділилася студія 20th Century Fox.

Новий фільм режисера Джеймса Менголда, який у минулому році був номінований на «Оскар» за супергеройський екшен «Логан», відправить нас у 1966 рік і покаже протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які вирішили раз і назавжди з'ясувати, чиї машини є швидшими, виступивши у 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, компанія Ford наймає видатного конструктора Керролла Шелбі (Деймон) та відважного гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар... всього за 90 днів.

В кінотеатри України байопік «Аутсайдери», де також зіграють Катріна Балф, Джон Бернтал, Ноа Джуп, Джей Джей Філд та Іен Гардінг, примчить 14 листопада.

9 серпня 2019,  22:02 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми вже бачили старого Росомаху у фільмі «Логан», тепер прийшла черга найшвидшої людини на Землі Баррі Аллена з серіалу «Флеш».

Читати далі...