Новини про фільм (2014)

12 квітня 2019,  01:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових бойовиків «Леон», «Нікіта» та «Люсі» Люк Бессон повертається до свого коронного жанру в своїй наступній картині, яка за традицією була названа на честь головної героїні «Анна».

«Анна» буде екшен-трилером, який розповість про молоду у красиву дівчину Анну Полятову (Саша Лусс). Вона є російською моделлю, але це лише прикриття, оскільки її краса приховує неймовірну силу і навички, які роблять Анну одною з найнебезпечніших найманих вбивць у світі.

Світова прем'єра нового творіння Бессона, де також зіграли Люк Еванс, Кілліан Мерфі та Хелен Міррен, відбудеться у червні.

21 серпня 2014,  21:14 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Новий фільм режисера Люка Бессона «Люсі» став лідером касових зборів у 10 країнах світу, де він вже вийшов у прокат. Міжнародні збори за перший прокатний вікенд, включно з такими територіями як Франція, Бельгія, Нідерланли склали $20,9 млн та на сьогоднішній день сягнули $59,5 млн.

  • Фільм очолив прокат у Німеччині, зібравши $5.1 мільйони  на 458 кіноекранах. Це найвищі касові збори фільму режисури Бессона у цій країні. Фільм також посідає 5-те місце у німецькому бокс-офісі серед усіх стрічок, що вийшли в прокат цього року.
  • Австрія також показала чудовий результат, зібравши $943 тисячі на 73 кіноекранах, що в цій країні є також найкращим стартом фільму Люка Бессона.
  • У Польщі «Люсі» також посіла перше місце в рейтингу касових зборів, подолавши позначку у $885 тисяч у 113 кінотеатрах. Це є також найкращим результатом для фільмів Люка Бессона у Польщі. Фільм зайняв 6-те місце серед усіх стрічок, що вийшли на великі екрани наших сусідів.  
  • Стрічка також показала чудові результати в таких країнах, як Кіпр, Естонія, Латвія, Ліван, Литва та В’єтнам.
  • Студія Universal презентуватиме фільм «Люсі» ще в 36 країнах світу. Дати релізів розплановані до кінця вересня. Цього тижня стрічка стартує ще в 14 країнах: Чилі, Ізраїль, Малайзія, Нова Зеландія, Перу, Португалія, Сербія, Сінгапур, Словенія, Іспанія, Швеція, Тайвань, Україна і Британія та Ірландія.
  • Також слід відзначити, що фільм «Люсі» вже третій тиждень поспіль утримує першу позицію у бокс-офісі Болгарії, не дивлячись на реліз фільму «Вартові галактики» на другому вік-енді та стрічки «Нестримні 3» - на третьому. Це третій найбільш касовий старт серед усіх фільмів студії  Universal у Болгарії – після «Форсажу 6» та «47 Ронінів», а також найкращий старт серед фільмів формату 2D у 2014 році.

Нагадаэмо, що на екрани українських кінотеатрів фільм вже вийшов.

Про фільм: Культовий режисер Люк Бессон презентує захоплюючий і видовищний бойовик з топ-зіркою Скарлетт Йоханссон у головній ролі. Люсі, яка змушена працювати наркокур'єром, випадково ковтає велику дозу невідомої речовини. Дівчина перетворюється на бойову одиницю, якій нема рівних. Ніщо не спинить Люсі!

19 серпня 2014,  02:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

І знову повертаємося до одного з найочікуваніших бойовиків від Люка Бессона, який ось-ось (21 серпня) вийде в український прокат - «Люсі». 

На цей раз ми підготували для вас два цікавих відео зі зйомок з нарізками створення екшн сцен. Ви зможете побачити, як створюється ефектна картинка, оцінити роботу каскадерів і знімального майданчика, а найголовніше, подивитися на ці фрагменти до комп'ютерної обробки, щоб потім, під час перегляду фільму, можна було порівнювати і оцінювати спецефекти.

17 серпня 2014,  23:40 | Статті | Автор: SpaceMonkey

В кінотеатрах України з 21 серпня.

Творець культових фільмів «Її звали Нікіта», «Леон» та «П’ятий Елемент» Люк Бессон представляє свою нову стрічку з, напевно, найбільш жорсткою жіночою роллю – ЛЮСІ. В головних ролях: Скарлет Йоханссон та володар премії «Оскар» Морган Фріман. Екшн-трилер досліджує ймовірність того, на що може бути здатна людина, якщо вона використовуватиме 100% потужності свого мозку.

Точиться багато розмов навколо теми використання невеликого проценту мозкової потужності людиною. Сторіччями наука намагається розгадати загадку, що б сталося, якби людина могла сягнути за цю межу, якби всі відділи мозку працювали одночасно на 100%. Якби всі 86 мільярдів нейронів, що містяться в нашому мозку, спрацювали одночасно, чи стали б ми надлюдьми?  

В історії Люка Бессона ми зустрічаємо Люсі (Йоханссон), безтурботну молоду студентку, яка живе в Тайвані, і яку її хлопець обманом змушує доставити кейс його діловому партнеру. Люсі потрапляє в западню: її бере в заручники містер Янг (Чой Мін Сік). Коли їй хірургічно імплантують пакунок із невідомою синтетичною речовиною, яка її вб’є, якщо станеться виток, страх Люсі перетворюється на відчай. Разом з кількома іншими такими самими заручниками Люсі відправляють в аеропорт, звідки вони повинні роз’їхатися по всьому світі, транспортуючи в своєму шлунку безцінну для їхніх викрадачів речовину.

Читати далі...
15 травня 2014,  11:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер фільма Люка Бесона «ЛЮСІ».

Культовий режисер Люк Бесон презентує захоплюючий і видовищний бойовик з топ-зіркою Скарлетт Йохансон у головній ролі. Люсі, яка змушена працювати наркокур'єром, випадково ковтає велику дозу невідомої речовини. Дівчина перетворюється на бойову одиницю, якій нема рівних. Ніщо не спинить Люсі!

У кінотеатрах України з 21 серпня.