Оновлення (2016)

19 червня 2019,  15:51 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер фільму «Синя безодня 2» про акул-вбивць. Стрічка є сиквелом фільму «Синя безодня», який вийшов у 2016 році. Режисером стрічки виступив Йоханнес Робертс. Головні ролі в картині зіграли Джон Корбетт, Сістін Роуз Сталлоне, Ніа Лонг, Брек Бессінджер, Коріна Фокс, Софі Нелісс та інші.

Три подруги відправляються досліджувати підводне зруйноване місто, але незабаром з'ясовують, що подивитися на руїни припливли не вони одні. Запланована розвага обертається кошмаром – тепер дівчатам доведеться рятуватися від кровожерливих акул.

У прокат картина «Синя безодня 2» вийде 15 серпня.

15 червня 2017,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений фінальний трейлер трилеру з елементами горору «Синя безодня», де Менді МурПам'ятна прогулянка», «Це ми») і Клер ХолтH2O: Просто додай води», «Щоденники вампіра») грають сестер, які вирішили пірнути з аквалангом, щоб зблизька побачити акул. Їм казали, що це безпечно, але трос порвався, й вони опинились на глибині 47 метрів у клітці в оточенні акул, а запас їх повітря швидко закінчується...

Новий фільм режисера горору «По той бік дверей» Йоханнеса Робертса стартує в українських кінотеатрах сьогодні. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

4 квітня 2017,  18:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У центрі сюжету - сестри Кейт і Ліза, які приїхали на відпочинок до Мексики. У пошуках гострих відчуттів Кейт переконує сестру опуститися під воду в клітці і подивитися на білих акул. Клітка обривається, і дівчата виявляються на глибині 47 метрів з запасом кисню менше ніж на годину в двох годинах шляху від берега в оточенні найнебезпечніших морських хижаків.

У кінотеатрах України з 11 травня.