Оновлення (2014)

8 квітня 2019,  19:08 | Оновлення

Опублікований український трейлер драми «Приватна війна», головну роль в якій виконала акторка Розамунд ПайкЗагублена»).

В основу сюжету фільму покладена реальна історія військового репортера Мері Колвін (Розамунд Пайк). Вона планувала розповісти правду про те, що відбувається в цій гарячій точці. Вона готувала репортажі про військові конфлікти у Чечні, Косово, Сьєрра-Леоне та Зімбабве. У 2001 році під час війни в Шрі-Ланці Колвін отримала важке поранення і втратила око. Вона загинула в 2012 році в Сирії під час облоги Хомса.

Прем'єра фільму «Приватна війна» відбудеться 11 квітня.

27 липня 2014,  15:20 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

День, який повинен був стати святом, обернувся кошмаром: п'ята річниця весілля ознаменувалася зникненням Еми. Сліди, докази, логіка - все вказує на вину її чоловіка Ніка. Але якось занадто бездоганно вибудовується сценарій злочину. Тільки знайдений щоденник еми розставляє все по своїх місцях, і злодійство набуває зовсім іншого характеру. Фільм знятий за однойменним романом Джилліан Флінн.

У кінотеатрах України і Росії з 2 жовтня.

18 липня 2014,  00:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

День, який мав стати святом, обернувся кошмаром: п'ята річниця весілля ознаменувалася зникненням еми. Сліди, докази, логіка - все вказує на вину її чоловіка Ніка. Але якось занадто бездоганно вибудовується сценарій злочину. Тільки знайдений щоденник Еми розставляє все по своїх місцях, і злодійство набуває зовсім іншого характеру. Фільм знятий за однойменним романом Джилліан Флінн.

У кінотеатрах України і Росії з 2 жовтня.