Оновлення (2013)

18 березня 2014,  16:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Історія древніх вампірів Адама і Єви, які бачили ще татаро-монгольське іго і інквізиції. Адам - рокер з Детройта, який грає андеграунд-музику. Він уже дуже старий, він хоче тиші, спокою, і тихо ненавидить «мерців» (так вампіри звуть людей). Єва ж - навпаки досить життєрадісна Вампірелла постарше, що спілкується з поетом часів Шекспіра, Крістофером Марло, і живе в Танжері. Вона приїжджає витягувати свого коханця з безодні депресії. Але ідилію порушує молодша сестра Єви - Ава, яка раптово заявлялася. Результат ситуації передбачити не в силах ніхто - виживуть тільки коханці?

У кінотеатрах України і Росії з 10 квітня.

12 грудня 2013,  02:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Адам - талановитий андерграундний музикант, живе в похмурому Детройті, одягається в стилі 60-х і не виходить удень з дому. Він не в захваті від того, куди котиться світ, і подумує про способи самогубства. У теплому Танжері живе його загадкова подружка Єва, яка стильно одягається, обожнює поезію і вечорами вечеряє з Крістофером Марло.

Адаму і Єві - більше тисячі років. Пару століть тому вони домовилися не вбивати заради свіжої крові людей, а добувати її в лікарнях. Не так давно вони вирішили пожити окремо, але вистачило їх ненадовго, і ось вже Єва виходить з літака в Детройті. Вони обидва відчувають, що має статися щось небезпечне. Незабаром в місто приїжджає молодша сестра Єви - неприборкана безбашенная вампирша, не здатна контролювати емоції. У місті починаються дивні смерті, Адам і Єва змушені бігти в Алжир, але низка неприємностей, здається, тільки починається: схоже, кінець світу таки настає і смерть вже не за горами... Смерть? Чи не зарано?...

У кінотеатрах України і Росії з 3 квітня 2014 року.