Оновлення (2014)

17 серпня 2017,  00:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер фантастичного екшену «Скайлайн 2», що є сиквелом фільму 2010 року. У ньому зірка «Першого месника: Друга війна» Френк Грілло втілює крутого копа, який прагне звільнити свого сина з полону на жахливому іншопланетному кораблі. Компанію Грілло тут складають Бояна Новакович, Джонні Вестон та Іко Ювайс.

Нові постери фантастики Лайама О'Доннелла ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри «Скайлайн 2» прибуде в жовтні.

3 лютого 2014,  12:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо новий трейлер фантастичного блокбастеру «ПЕРШИЙ МЕСНИК. ДРУГА ВІЙНА».

Від студії Marvel, яка подарувала світові «Залізну людину» і «Тора», видовищний блокбастер з бюджетом понад $150 млн. Після подій «Месників» Стів Роджерс (Перший Месник) намагається віднайти своє місце в сучасному світі. Працюючи на таємну миротворчу організацію, що має зберігати рівновагу у світі, він потрапляє в хитросплетену інтригу. Об'єднавши свої зусилля з Чорною Вдовою і Яструбом, відважний воїн кидає виклик могутньому і підступному ворогу — Зимовому Солдату. Доба супергероїв триває!

Дивіться в кінотеатрах України і Росії з 3 квітня!

7 листопада 2013,  13:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер фантастичного блокбастеру «ПЕРШИЙ МЕСНИК. ДРУГА ВІЙНА»!

Від студії Marvel, яка подарувала світові «Залізну людину» і «Тора», видовищний блокбастер з бюджетом понад $150 млн. Після подій «Месників» Стів Роджерс (Перший Месник) намагається віднайти своє місце в сучасному світі. Працюючи на таємну миротворчу організацію, що має зберігати рівновагу у світі, він потрапляє в хитросплетену інтригу. Об'єднавши свої зусилля з Чорною Вдовою і Яструбом, відважний воїн кидає виклик могутньому і підступному ворогу – Зимовому Солдату. Доба супергероїв триває!

Старт в Україні: 3 березня 2014.

29 жовтня 2013,  01:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Після подій в «Месниках», Стів Роджерс намагається ужитися в сучасному світі, спокійно проживаючи у Вашингтоні. Але коли організацію Щ. І. Т. атакують, Стів потрапляє в павутину інтриг, яка ставить під загрозу весь світ. Після того, як справа розплутується, Капітан Америка і Чорна вдова об'єднуються з новим союзником, Яструбом. Незважаючи на це, герої зустрічають несподіваного ворога - Зимового солдата.

У кінотеатрах України і Росії з 4 квітня 2014 року.