Новини фільмів про (2015)

4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій український трейлер пригодницького бойовика «Кінгс Мен» закликає «стати свідками кривавої історії становлення легендарної шпигунської організації» і нагадує нам, що «людину формують манери».

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
30 вересня 2019,  16:41 | Новини фільмів

Рейф Файнс, Гарріс Дікінсон, Джемма Артертон і Джимон Гонсу стають у витоків легендарної шпигунської організації Великої Британії в новому українському трейлері пригодницького бойовика «Кінгс Мен».

Новий фільм режисера Меттью Вона буде пріквелом хітових екшенів «Кінгсман: Таємна служба» і «Кінгсман: Золоте кільце», де замість Коліна Ферта і Терона Еджертона в центрі небезпечних подій опиняться Рейф Файнс та Гарріс Дікінсон. Бойовик перенесе нас на початок 20 століття, покаже Першу світову війну і зачепить тему створення зброї масового ураження, тому його другий трейлер трохи нагадує по духу першу «Диво-жінку».

В український прокат приквел «Кінгс Мен» прибуде 13 лютого 2020 року.

16 липня 2019,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка Поттеріани та Бондіани Рейф Файнс, на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Оскар», вербує нового агента в ряди Кінгсменів в українському тизер-трейлері пригодницького бойовика «Кінгс Мен».

«Kingsman» британська організація супершпигунів, яка діє на благо людства подалі від допитливих очей. Один з перших і найбільш талановитих оперативників в історії організації Конрад (зірка фантастики «Темні уми» Гарріс Дікінсон), молодий і нахабний син герцога Оксфордського. Як і більшість його друзів, він мріяв служити на благо Англії, але в результаті виявився втягнутим в таємний світ шпигунів і вбивць.

В український прокат фільм «Кінгс Мен», режисером якого виступає Метт'ю Вон, вийде 13 лютого 2020 року.

15 липня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Рейф Файнс стає у витоків легендарної шпигунської організації в тизер-трейлері фільму «The King's Man», який своєю атмосферою нагадує «Шерлока Холмса» від Гая Річі.

Читати далі...
4 червня 2019,  14:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні української прем'єри музичного байопіку «Рокетмен» в Інтернеті з'явився його розширений фрагмент, який показує, як Елтон Джон записав свою знамениту пісню «Your Song».

Читати далі...
20 березня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка шпигунської франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон знову озвучить співаючу горилу Джонні в музичному мультфільмі «Співай! 2», який вийде у 2020 році.

Читати далі...
30 грудня 2015,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году было просмотрено немало фильмов, вышедших на украинские экраны, как в широкий прокат, так и в рамках разнообразных фестивалей. И перед наступлением Нового года пришло время подбить итоги и определить, какие фильмы и актеры успели за эти месяцы поразить в самое сердце. Итак, представляем наш список 25 лучших кинофильмов 2015 года.

Читати далі...
7 грудня 2015,  12:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подбивая итоги уходящего года, самый популярный англоязычный портал о кино IMDb назвал 10 фильмов, вышедших в 2015, которые получили от зрителей самые высокие оценки.

Читати далі...
1 травня 2015,  11:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Официального подтверждения еще нет, но люди, работающие над проектом, поделились информацией о том, что сиквел к шпионскому экшену «Kingsman: Секретная служба» уже находится в работе на студии Fox.

Необычный шпионский фильм Мэттью Вона довольно быстро стал настоящим хитом, как среди зрителей, так и среди критиков. В мировом прокате «Kingsman: Секретная служба» уже заработал $400 миллионов, а его бюджет составлял $81 миллион.

Вон вряд ли вернется в режиссерское кресло сиквела, поскольку ранее сняв «Пипца» и «Людей Икс: Первый класс», которые также стали хитами, режиссировать их продолжения он не стал.

Сейчас Вон выступает продюсером новой «Фантастической четверки» и работает над фильмом «Эдди «Орел», который расскажет о первом лыжнике, представившего Великобританию на Олимпийских играх в прыжках с трамплина. Также Вон является главным претендентом на место режиссера перезапуска «Флэша Гордона» и другой истории, основанной на комиксах, «The Golden Age», которая поведает о супергероях в доме престарелых.

«Kingsman: Секретная служба» обязан своей популярностью также своему касту, состоящему из Колина ФёртаТэрона ЭджертонаСэмюэла Л. ДжексонаМарка Стронга и Майкла Кейна. Пока сложно утверждать, кто из них вернется в сиквеле, как и то, когда же начнутся съемки.