Оновлення (2013)

22 листопада 2013,  00:22 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо відео інтерв’ю з Томом Хенксом та Еммою Томпсон, які розповідають про фільм «Порятунок містера Бенкса».

Якими були стосунки Волта Діснея та Памели Треверс? Чим іще відоме ім’я цієї письменниці, окрім Мері Поппінс? Як Том Хенкс готувався до ролі Діснея, який уперше став персонажем у кіно? І які були слабинки у геніального мультиплікатора? Відповіді на ці питання ви почуєте від саміх акторів.

Під Новий рік, коли хочеться тепла і гумору —  з 2 січня 2014 року, комедія від студії Дісней. Зворушлива історія для всієї родини про пригоди найвідомішого мультиплікатора світу Уолта Діснея. У ролі самого Уолта — володар премії «Оскар» Том Хенкс. Доньки містера Діснея дуже хочуть, щоб батько екранізував їхню улюблену книжку про Мері Поппінс. Він би й з радістю, але потрібно погодити це питання з ексцентричною і непередбачуваною авторкою пригод няні Поппінс. Удачі, Уолт!

25 жовтня 2013,  00:48 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Під Новий рік, коли хочеться тепла і гумору — комедія від студії Дісней. Зворушлива історія для всієї родини про пригоди найвідомішого мультиплікатора світу Уолта Діснея. У ролі самого Уолта — володар премії «Оскар» Том Хенкс. Доньки містера Діснея дуже хочуть, щоб батько екранізував їхню улюблену книжку про Мері Поппінс. Він би й з радістю, але потрібно погодити це питання з ексцентричною і непередбачуваною авторкою пригод няні Поппінс. Удачі, Уолт!

У кінотеатрах України з 2 січня 2014!