Новини про фільм (2018)

31 березня 2018,  18:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезды супергеройского блокбастера «Тор: Рагнарек» Крис Хемсворт и Тесса Томпсон вместе отправятся в мир «Людей в черном».

Читати далі...
6 лютого 2018,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер картини «Данді: Син легенди повертається додому» нарешті зізнався, що він є не фільмом, а дуже дорогою рекламою туризму Австралії.

Відео, представлене на Супербоулі, нібито слідує за сином легендарного Крокодила Данді Брайаном (Денні МакБрайд), який прибуває до Австралії, щоб дізнатися про своє коріння. Там його зустрічає справжній австралієць Воллі мол. (Кріс Гемсворт), разом з яким молодий Данді відправляється в рекламний тур по Австралії з прогулянками по шикарним пляжам, дегустацією вин, найкращими ресторанами, купанням в лагуні і поїздками на катері.

У кінці ролика в камео з'являється справжній Крокодил Данді Пол Хоган, якому торік виповнилося 78 років.

30 січня 2018,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер комедійної короткометражки «Данді: Син легенди повертається додому» представив її зоряний австралійський каст.

Разом з Денні МакБрайдом, який грає сина Крокодила Данді Брайана, в цьому веселому божевіллі взяли участь Марго Роббі, Г'ю Джекман, Ліам та Кріс Гемсворти, Рубі Роуз, Айла Фішер, Рассел Кроу, Джессіка Маубой і Люк Брейсі. Роббі тут влаштовує пивну революцію в барі, Джекман грає прем'єр-міністра, молодший Гемсворт постає в образі хіпі, поки старший допомагає головному герою в його пригоді, а Кроу нагадує «хрещеного батька».

Прем'єра короткометражки, де повинен з'явитися Пол Хоган, відбудеться 4 лютого під час трансляції Супербоула.

29 січня 2018,  06:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман поділився в Твіттері невеликим фрагментом фільму «Данді: Син легенди повертається додому», представивши свого персонажа.

Відео переносить нас в кабінет героя Джекмана, який втілює чи то політика, чи то бізнесмена. Звичайно, австралійського, тому актор тут не приховує свого рідного акценту. Спершу він говорить з кимось по телефону про кенгуру і валлабі, повідомляючи, що угода скасовується, а після запитує у людини, яка стоїть за кадром, як там серфінг.

«Данді», де також зіграють Денні МакБрайд, Кріс Гемсворт та зірка «Крокодила Данді» Пол Хоган, є короткометражкою про Австралію та її туризм, яку покажуть 4 лютого під час Супербоула.

28 січня 2018,  04:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За останній тиждень свіжими трейлерами обзавелися фантастичні екшени «Тихоокеанський рубіж: Повстання» і «Ремпейдж», мультфільм «Дикі предки» і українська кінокартина «Крути 1918. Захист».

Читати далі...
27 січня 2018,  23:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший фрагмент комедійної короткометражки «Данді: Син легенди повертається додому».

Відео показує, як Брайан Данді (Денні МакБрайд), син легендарного Крокодила Данді (Пол Хоган), намагається підкорити своїй волі буйвола і змусити його зійти з дороги, по якій він збирається проїхати. Але Воллі мол. (Кріс Гемсворт), який в цей час сидить в машині, не особливо вірить в його здатність управляти тваринами, про що тут же відкрито заявляє.

Виявилося, що «Данді: Син легенди повертається додому» буде рекламним фільмом, створенним для піару австралійського туризму під час Супербоула.

26 січня 2018,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Загадковий сіквел «Крокодила Данді» буде не повнометражним фільмом, а лише рекламою Австралії для Супербоула.

Читати далі...
25 січня 2018,  14:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий тизер раптового сиквелу «Данді: Син легенди повертається додому» розкрив, що в ньому зіграє Кріс Гемсворт.

Події пригодницької кінокартини познайомлять нас з сином легендарного Крокодила Данді (Пол Хоган), якого звуть Брайан і який родом з США. Брайан (Денні МакБрайд) відправляється в Австралію, щоб дізнатися про своє коріння, і, як показує відео, його з великим ентузіазмом зустрічає герой Гемсворта Воллі мол., але коли Брайан виходить з автобуса, Воллі виявляється розчарованим у зустрічі.

У світовий прокат «Данді: Син легенди повертається додому» вийде влітку.

23 січня 2018,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ні, це не жарт і не фан-відео. Денні МакБрайд дійсно втілює сина легендарного Крокодила Данді в дебютному тизері кінокартини «Данді: Син легенди повертається додому».

У новій главі пригодницької франшизи про легендарного австралійця Крокодила Данді (Пол Хоган) в центрі подій опиняється його голосний американський син Брайан Данді, про існування якого ні його батько, ні ми не підозрювали. Він відправляється в Австралію, щоб більше дізнатися про своє коріння.

Прем'єра фільму Стіва Роджерса відбудеться в червні.