Новини про фільм (2019)

11 листопада 2019,  19:37 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова епічна кінострічка Роланда Еммеріха «Мідвей» із зірковим кастом, що розповідає про Другу світову війну, дебютувала на 1-му місці в американському прокаті. Кого їй вдалося обійти у свої прем'єрні вихідні?

Читати далі...
9 листопада 2019,  04:09 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий фільм Стенлі Кубрика «Сяйво», де Джек Ніколсон божеволів в зловісному готелі «Оверлук» і намагався вбити свою сім'ю, давно є класикою жанру жахи і однією з найкращих екранізацій романів Стівена Кінга всіх часів. У 2013 році Кінг написав до нього сиквел «Доктор Сон», і ось через не так вже й багато часу роман був перенесений на великий екран. Він розповідає вже про дорослого Денні, сина схибленого Джека Ніколсона, який володіє надприродним «даром» бачити монстрів. Тож як там поживає наш Денні? Ще не зійшов з розуму, як батько?

Читати далі...
8 вересня 2019,  21:48 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри очікуваного горора «Воно 2» студія Warner Bros. поділилася фінальним трейлером своєї наступної екранізації роману Стівена Кінга «Доктор Сон».

Хочете знову зіткнутися з жахливим кошмарами, які живуть у готелі «Оверлук», та відкрити двері до кімнати 237? Сиквел знаменитого горора «Сяйво» покаже дорослого хлопчика-ясновидця Денні Торранса (Юен МакГрегор), сина Джека Торренса (Джек Ніколсон), який зміг вижити в тому жахливому готелі. Подорослішавши, Денні все ще не оговтався від цієї травми і веде самотнє життя. Але одного разу його світ перевертається, коли він знайомиться з хороброю дівчинкою Аброю (Кайлі Керран), що володіє таким ж екстрасенсорним даром, відомим як «сяйво». Їй потрібна допомога у боротьбі проти нещадної Рози Циліндр (Ребекка Фергюсон) та її послідовників з «Істинного вузла», які у своєму прагненні знайти безсмертя харчуються «сяйвом» дітей.

Побачити фільм «Доктор Сон», адаптацією якого займався режисер і сценарист Майк Фленеган, на великому екрані ви зможете з 7 листопада.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
14 червня 2019,  14:05 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер фільму «Доктор Сон». Це продовження «Сяйва» – з Юеном МакГрегором у головній ролі. Фільм зняв режисер Майк Фленеган, відомий за серіалом «Привиди будинку на пагорбі» та фільму «Віджа. Походження зла».

Події горору відбуваються через сорок років після «Сяйва». У центрі сюжету – подорослішавший хлопчик Денні Торренс (Юен МакГрегор), який став свідком божевілля та смерті свого батька в готелі "Оверлук". Герой страждає від алкоголізму і веде життя маргінала, поки не зустрічає дівчинку Абру Стоун, яка володіє силою "сяйва". Вона просить Торренса допомогти їй врятуватися від групи мисливців на дітей з надприродними здібностями.

Картина «Доктор Сон» вийде в український прокат 7 листопада цього року.