Новини про фільм (2019)

24 листопада 2018,  02:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures поділилася трейлером без цензури комедії «Чого хочуть чоловіки», головну роль в якій грає номінантка на премію «Оскар» й зірка серіалу «Імперія» Тараджі П. Генсон.

Картина «Чого хочуть чоловіки» є рімейком фільму «Чого хочуть жінки» з Мелом Гібсоном, тільки розповість про жінку, яка одного разу починає чути думки чоловіків. Головною героїнею рімейка є бізнесвуман Алі Дейвіс (Генсон), яку чоловіки витісняють з професії спортивних агентів. Але один похід до ясновидиці кардинально змінює її життя Алі починає чути думки всіх чоловіків і вирішує скористатися цим новим даром, щоб першою підписати контракт з наступною зіркою НБА.

В кінці трейлера присутнє відсилання до популярного супергеройского екшену «Чорна пантера», який вийшов на екрани на початку року.

Світова прем'єра комедії Адама Шенкмана відбудеться в січні 2019 року.

19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
15 серпня 2018,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премії «Оскар» і «Золотий глобус» Тараджі П. Хенсон виконує головну роль в зворотному римейку знаменитої комедії «Чого хочуть жінки», де зіграв Мел Гібсон.

Римейк отримав назву «Чого хочуть чоловіки» і розповість про бізнесвуман Алі Дейвіс (Хенсон), яку чоловіки витісняють з професії спортивних агентів. Побувавши у ясновидиці, вона прокидається наступного ранку і виявляє, що може читати думки чоловіків. Алі вирішує скористатися цією перевагою, щоб підписати контракт з наступною зіркою НБА.

Компанію зірці серіалу «Імперія» в цьому фільмі складуть Трейсі Морган, Венді МакЛендон-Кові, Макс Грінфілд, Тамала Джонс та Шакіл О'Ніл.

Комедія «Чого хочуть чоловіки», яку зняв Адам Шенкман за сценарієм режисера оригіналу Ненсі Майерс, вийде в січні 2019 року.

5 червня 2018,  00:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну роль у римейку романтичної комедії «Чого хочуть жінки» виконає номінантка на премію «Оскар» Тараджі П. Хенсон.

Читати далі...