Новини фільмів про (2018)

1 липня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра, 2 липня, в містах України відновлюють роботу кінотеатри. І незважаючи на нестабільну ситуацію в світі кіно, українські кінопрокатні компанії підготували для вас 8 кінопрем'єр, а також різні хіти минулих років.

Читати далі...
3 березня 2020,  14:55 | Новини фільмів

Однією з гарячих прем'єр першого весняного тижня є французька комедія про кохання і справжню жіночу дружбу «Гарячі матусі», яка стала режисерським дебютом однієї з її актрис Аксель Лафон.

Три найкращі подруги старше сорока років Соня (Марі-Жозе Кроз), Сесіль (Віржіні Ледуайен) та Еліза (Аксель Лафон), починають відносини з хлопцями, які є набагато молодшими за них, під час відпустки на півдні Франції. Жінки дозволяють собі піддатися спокусі, чим викликають дикі ревнощі з боку молодих жінок.

В український прокат комедія Лафон виходить у четвер, 5 березня. І ви вже можете придбати квитки на фільм «Гарячі матусі» на нашому сайті.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...