Новини фільмів про (2018)

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
26 червня 2018,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Голодних ігор» Амандла Стенберг виступає проти жорстокості поліції в офіційному трейлері драматичної картини «Ненависть, яку ви породжуєте».

Ґрунтуючись на визнаному романі-бестселері афроамериканської письменниці Енджі Томас, «Ненависть, яку ви породжуєте» розповідає історію дівчини-підлітка Старр Картер (Стенберг). Вона постійно намагається знайти баланс між двома світами: бідним, в основному чорним районом, де вона народилася і живе, й багатою, в основному білою школою, де вона вчиться. Все ускладнюється, коли Старр стає свідком того, як поліцейський вбиває її найкращого друга. Тепер, зіткнувшись із тиском з усіх боків громадськості, Старр повинна знайти свій голос і встати на захист того, що правильно.

Світова прем'єра фільму Джорджа Тіллмана мол., де також зіграють Коммон, Ентоні Макі, Реджина Голл, Іса Рей та Кей Джей Апа, відбудеться в жовтні.