Оновлення (1977)

30 травня 2017,  17:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов український ТБ-ролик пригодницького мультфільму «Спарк. Герой всесвіту», чиї творці, судячи з космічних кораблів, різношерстої команди головного героя і показаних тут подорожей космосом, надихалися «Зоряними війнами» та «Вартовими Галактики».

В українські кінотеатри мультфільм прибуде 1 червня.

13 квітня 2017,  23:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в Орландо стартувало святкування Star Wars Celebration, що відзначає 40-річчя франшизи «Зоряні війни», і в його перший день був представлений чудовий та зворушливий триб'ют Керрі Фішер, яка втілювала принцесу Лею. Відео показує різноманітні моменти з актрисою за лаштунками цієї популярної саги (в тому числі й майбутнього фільму), фрагменти інтерв'ю з нею, а також розповіді її колег Марка Хемілла, Харрісона Форда і творця «Зоряних війн» Джорджа Лукаса про неї.

Буквально на днях стало відомо, що Фішер з'явиться не тільки в «Зоряних війнах: Останній джедай», а й в «Зоряних війнах: Епізод 9».

22 листопада 2016,  00:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений ТБ-ролик спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» присвячений головній героїні Джин Ерсо та її напарнику, офіцеру розвідки Повстанського Альянсу Касіяну Андорру, яких втілюють Фелісіті Джонс та Дієго Луна. Це відео говорить, що саме з них починається «нова надія».

Кілька днів тому вийшла фічуретка, де актори розповідають про відвагу своїх героїв, а режисер Гарет Едвардс вказує на тісний зв'язок його спін-оффу з тими самими «Зоряними війнами: Епізод 4 — Нова надія».

20 листопада 2016,  00:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» режисер Гарет Едвардс показує кілька відсилань до «Зоряних війн: Епізод 4 — Нова надія» і пояснює їх тісний взаємозв'язок, про який свідчить вступ четвертого епізоду. А актори Фелісіті Джонс та Дієго Луна розповідають про те, що їх команда — справжні герої, які готові ризикнути усім заради місії, і що їх сила полягає в єдності.

Недавнє інтерактивне промо «Бунтаря-один» дозволяє відчути себе пілотом-повстанцем, що відправився на розвідку до «Зірки смерті».