Новини про фільм (2019)

7 квітня 2022,  16:35 | Статті

На вихідних Міністерство культури та інформаційної політики (МКІП) опублікувало в мережі ТОП-10 українських фільмів останніх років, які демонструвалися у рамках благодійного марафону у Варшаві. І якщо ви їх ще не бачили, це терміново потрібно виправити.

Читати далі...
20 жовтня 2018,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик українського історичного фільму Олексія Шапарєва «Крути 1918», який присвячений Дню захисника України.

«Крути 1918» художній фільм за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі (Євген Ламах і Андрій Федінчик) закохуються у прекрасну Софію (Надія Коверська). Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

В український прокат фільм «Крути 1918», де також зіграють Дмитро Ступка, Остап Ступка і Наталя Васько, вийде на початку зими, 6 грудня.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
11 липня 2018,  17:52 | Оновлення

Презентуємо новий трейлер історичного екшну «Крути 1918» з оригінальною музикою італійського композитора Марко Моріні.

Фільм заснований на реальних подіях бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включаючи юнкерів та студентів. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти добре озброєного війська.

Прем'єра фільму «Крути 1918» відбудеться 6 грудня.

28 січня 2018,  04:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За останній тиждень свіжими трейлерами обзавелися фантастичні екшени «Тихоокеанський рубіж: Повстання» і «Ремпейдж», мультфільм «Дикі предки» і українська кінокартина «Крути 1918. Захист».

Читати далі...
25 січня 2018,  16:30 | Оновлення

Представляємо перший трейлер українського фільму «Крути 1918», який стартує в кінотеатрах восени 2018.

Художній фільм за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі закохуються у прекрасну Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

7 січня 2018,  02:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В перший тиждень нового року вийшли ретроспективний трейлер блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українські трейлери до фільмів «Слендермен», «Злодії» і «Ейфорія» і новий трейлер «П'ятдесят відтінків волі».

Читати далі...
6 січня 2018,  21:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український історичний екшен Олексія Шапарєва «Крути 1918. Захист» обзавівся дебютним тизером.

Події фільму будуть розвиватися в 1918 році, коли більшовики наступали на Київ, Грушевський видав Четвертий Універсал, що проголошував незалежність Української Народної Республіки від Росії, а патріотично налаштовані студенти героїчно билися за незалежність України в бою під Крутами. У центрі сюжету опиниться родина генерала Савицького, чиї сини Андрій (Євген Ламах) і Олекса (Андрій Фединчик) опинилися в числі тих студентів.

Прем'єра картини, де також зіграють Надія Коверська, Дмитро Ступка, Наталя Васько, Євген Нищук і Остап Ступка, очікується в 2018 році.