Новини фільмів про (2018)

20 вересня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Праведні Джемстоуни» Адам Дівайн не може жити без свого смартфона в трейлері американської комедії на злободенну тему «Джексі», яку написали і зняли сценаристи «Похмілля у Вегасі» Джон Лукас та Скотт Мур.

У Філа (Дівайн) є серйозна залежність — він не представляє життя без свого телефону. У нього немає друзів, немає дівчини, а заробляє він тим, що пише різні топи про популярну культуру для одного сайту. Але скоро його статус в Facebook зміниться, коли він набуває нову модель телефону з вбудованим помічником Джексі (зірка фільму «Родина за хвилину» Роуз Бірн) лайф-коучем, віртуальним асистентом і чирлидером. З її допомогою Філ починає жити реальним життям, але чим більше він віддаляється, тим сильніше Джексі намагається утримати Філа, навіть якщо для цього потрібно зіпсувати його життя.

Побачити комедійну стрічку «Джексі», де разом з Дівайном з'являться актори Александра Шипп, Майкл Пенья, Шарлін Йі та Джастін Гартлі, буде можливо в кінотеатрах України з 10 жовтня.

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
3 червня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона не питиме наодинці. Вийшов перший український ТБ-ролик горор-трилера «Ма», який зняв режисер оскароносної картини «Прислуга» і детективного трилера «Дівчина у потягу» Тейт Тейлор.

Фільм «Ма» буде шокуючим психологічним трилером, який відкриє темну сторону звичайної людини. Група підлітків планує вечірку, і коли незнайомка Сью Енн (лауреатка премії «Оскар» Октавія Спенсер) пропонує їм свій будинок для тусні компанія одразу погоджується. Вони не підозрюють, яка страшна таємниця з минулого ховається за цим запрошенням.

Дивіться також повноцінний український трейлер трилера «Ма». У кіно з 20 червня.

Раніше в цьому році Спенсер можна було побачити у драматичній комедії «Родина за хвилину» разом з Марком Волбергом та Роуз Бірн.

6 січня 2019,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після Нового року нас вирішили порадувати новими трейлерами фільму жахів «Щасливий день смерті 2» і мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», а також тизер-трейлером й промо-роликом до нових сезонів серіалів «Каратель» і «Сирена».

Читати далі...
5 січня 2019,  22:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик сімейної комедії Шона Андерса «Родина за хвилину», чия прем'єра відбудеться на два тижні раніше, 24 січня.

У кінокартині «Родина за хвилину» Марк Волберг і Роуз Бірн втілюють бездітне подружжя Піта та Еллі, які будують для себе великий будинок. Вони розуміють, що в цьому величезному домі їм буде самотньо, тому вирішують усиновити дитину. Але несподівано для самих себе пара стає батьками одразу трьох дітей: 15-річної бунтарки Ліззі (Ізабела Монер) та її молодших брата й сестри Хуана та Літи (Густаво Куірос мол. і Джуліанна Гаміс). І щоб завоювати довіру дітей, Піту та Еллі доведеться дуже постаратися.

Більше 20 кадрів фільму «Родина за хвилину» ви знайдете в нашій галереї.

8 жовтня 2018,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, з 1 по 7 жовтня, були представлені розширений трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який йде 5 хвилин, та нові трейлери антиутопічного бойовика «Смертні машини», супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» і науково-фантастичного трилера «Репродукція», всі з яких вийдуть в український прокат.

Читати далі...
10 вересня 2018,  22:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери музичних картин «Богемна рапсодія» і «Народження зірки», діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та фільму жахів «Хелловін», а також свіжі ТБ-ролики науково-фантастичних екшенів «Веном» і «Хижак».

Читати далі...
6 вересня 2018,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Роуз Бірн всиновлюють трьох дітей в офіційному трейлері сімейної комедії «Миттєва сім'я» («Instant Family») від студії Paramount Pictures.

Коли Піт (Волберг) та Еллі (Бірн) вирішують завести сім'ю, то опиняються у світі усиновлення. Вони сподіваються стати батьками однієї маленької дитини, але коли зустрічають двох сестер і одного брата, включаючи 15-річну бунтарку Ліззі (Ізабела Монер), то за один день стають батьками трьох дітей. Тепер Піт і Еллі повинні миттєво розібратися з труднощами батьківства і материнства, щоб стати справжньою родиною, потрапляючи по ходу справи в незручні й смішні ситуації.

Також у фільмі «Миттєва сім'я» з'явиться володарка премії «Оскар» Октавія Спенсер.

У світовий прокат нова картина Шона Андерса, який працював з Волбергом над комедіями «Хто в домі тато» і «Хто в домі папа 2», вийде в листопаді.