Новини фільмів про (2019)

1 травня 2020,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майстер бойових мистецтв Шан-Чі зустрічається з Мандарином на фан-постері супергеройського фільму від Marvel Studios «Шан-Чі і легенда десяти кілець».

Читати далі...
8 квітня 2020,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися чутки, що зірка блокбастера «Капітан Марвел» Брі Ларсон може зіграти Принцесу Піч в новій адаптації популярної гри Super Mario Bros, і навіть якщо вони виявляться неправдою, у нас вже є чарівний фан-арт, який показує актрису з рожевою короною на голові.

Читати далі...
12 березня 2020,  16:21 | Новини фільмів

Щоб підняти нам всім настрій у зв'язку з закриттям кінотеатрів через карантин, студія Pixar опублікувала веселий і яскравий офіційний трейлер свого нового мультфільму «Душа», головного героя якого в оригіналі озвучує лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс.

Головним героєм цієї фантастичної анімаційної стрічки буде шкільний учитель музики Джо Гарднер (Фокс), який мріє грати джаз на сцені. Одного разу він отримує таку можливість, але, на жаль, по дорозі додому він падає у відкритий каналізаційний люк, і його душа потрапляє в спеціальний центр, де душі розвиваються перед тим, як відправитися до новонародженої дитини. Разом зі своєю новою подругою 22 (голос лауреатки премії «Золотий глобус» Тіни Фей) Джо тікає звідти в надії повернутися в своє рідне тіло.

Українська прем'єра мультфільму «Душа» очікується влітку, 18 червня. А на початку року Фокс зіграв центральну роль в байопіку «Судити по совісті».

4 грудня 2019,  16:12 | Новини фільмів

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures представила другий офіційний трейлер біографічної драми «Судити по совісті», де Майкл Б. Джордан буде рятувати Джеймі Фокса від смертного вироку.

Кінокартина «Судити по совісті» засновується на реальній надихаючій історії і слідує за талановитим юристом Браяном Стівенсоном (Джордан), який закінчив Гарвард, але замість роботи в престижній адвокатській фірмі вирішив поїхати в Алабаму, щоб захищати неправомірно засуджених. Він стає адвокатом Волтера МакМіллана (Фокс), якого засудили до страти, незважаючи на те, що існували докази його невинності, і бореться за справедливість і життя свого клієнта. Допомагати Браяну в цій складній справі буде місцева адвокатка Єва Анслі (Брі Ларсон).

Українська прем'єра фільму «Судити по совісті», який зняв режисер Дестін Креттон, переїхала на тиждень вперед і тепер очікується 16 січня.

19 вересня 2019,  17:25 | Новини фільмів

Зірка номінованих на «Оскар» фільмів «Чорна пантера» та «Крід» Майкл Б. Джордан втілює адвоката, який бореться з несправедливою системою, у дубльованому трейлері біографічної драми «Судити по совісті».

Читати далі...
4 вересня 2019,  17:43 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічної драми «Просто милосердя», в якій зіграли зірка «Чорної пантери» Майкл Б. Джордан, зірка «Капітана Марвел» Брі Ларсон і володар премії «Оскар» Джеймі Фокс.

Фільм «Просто милосердя» («Just Mercy») ґрунтується на реальних подіях і розповість про те, як талановитий і наполегливий юрист-афроамериканець Браян Стівенсон (Джордан) береться за складну справу засудженого Волтера МакМіллана (Фокс). Волтера посадили за вбивство, якого він не скоював, і він провів 6 років у в'язниці в очікуванні страти, поки Стівенсон не повірив у його невинність і не подав апеляцію.

Світова прем'єра байопіка режисера Дестіна КреттонаСкляний замок», «Короткий термін 12») відбудеться в рамках кінофестивалю в Торонто у цю п'ятницю, 6 вересня. В американський прокат він вийде у грудні.