Новини про фільм (1994)

23 березня 2020,  23:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Том Генкс поділився радісними новинами щодо свого самопочуття і самопочуття своєї дружини Ріти Вілсон, з якою вони разом захворіли на коронавірус в Австралії.

Читати далі...
18 лютого 2020,  00:30 | Новини фільмів

Навесні в український прокат вийде біографічний фільм «Вірю в кохання», головну роль в якому виконає зірка культового серіалу «Рівердейл» і драми «Життя і мета собаки» Кей Джей Апа.

Кінострічка режисерів Ендрю Ервіна та Джона Ервіна розповість історію кохання американського музиканта Джеремі Кемпа (Кей Джей Апа), який виступає в жанрі християнський рок, і Мелісси Геннінг (зірка серіалу «Для людей» і фантастики «Земля майбутнього» Брітт Робертсон). Вони зустрілися і шалено закохалися одне в одного, але, коли пара вирішила одружитися, Меліссі поставили страшний діагноз — рак яєчників. І вона разом з Джеремі починає боротьбу з хворобою.

Також в цій мелодрамі з'явиться актор Гері Сініз, найбільш відомий завдяки оскароносній стрічці «Форрест Гамп». Українська прем'єра фільму «Вірю в кохання» відбудеться 26 березня.

30 листопада 2018,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер фентезійної драми «Ласкаво просимо до Марвена» містить відсилання до однієї з найвідоміших картин Роберта Земекіса «Форрест Гамп».

Фільм заснований на реальній історії фотографа Марка Хоганкемпа (Стів Карелл), якого побила вулична банда, і в результаті серйозних травм він втратив пам'ять. Щоб це пережити, Марк створює фігурки людей і поміщає їх у свій вигаданий світ, де його персонажу допомагає боротися з поганими хлопцями загін хоробрих жінок.

Дивіться також український трейлер фільму «Ласкаво просимо до Марвена», який вийде в прокат в Україні 10 січня 2019 року.

14 липня 2016,  19:14 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому цього року The Hollywood Reporter запитав у 1600 професіоналів зі світу кіно, які ж фрази з фільмів їх улюблені, і склав сотню кращих цитат їх фільмів усіх часів.

Читати далі...
31 травня 2016,  13:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладатель 2 «Оскаров» Том Хэнкс сыграл множество персонажей, ставших узнаваемыми по всему миру. Какие же из них больше всего запомнились его зрителям?

Читати далі...