Новини про фільм (2014)

15 жовтня 2023,  17:24 | Бокс-офіс

На жаль, колись хітова франшиза за участю крутих акторів більше не цікавить глядачів. З прочатку свого прокату екшен «Нестримні 4» ледь заробив $30,3 мільйона.

Читати далі...
22 лютого 2015,  15:04 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

За день до церемонії «Оскар» традиційно роздають «Золоті малини», відзначаючи найгірші фільми і акторів минулого року. Найгіршим фільмом в цей раз визнали «Врятувати Різдво».

Лідерами серед лауреатів виявилася сімейна комедія «Врятувати Різдво», яка зараз знаходиться на останньому місці за оцінками користувачів сайту IMDB з рейтингом в 1,5. «Врятувати Різдво» стало Найгіршим фільмом з Найгіршим сценарієм, а Кірк Камерон, що зіграв у ньому, став Найгіршим актором і разом зі своїм его – Найгіршим екранним дуетом.

Найгіршим режисером визнали Майкла Бея за «Трансформери: Епоха винищення», які були номіновані 7 разів.

Зате в очах «Золотої малини» нарешті реабілітувався Бен Аффлек, який від переможця «Золотої малини» «Джильї» пройшов шлях до улюбленця «Оскара» за «Арго» і «Загублену».

Читати далі...
18 серпня 2014,  21:37 | Новини фільмів | Автор: Кирилл
Підсумки прокату в США першого уїк-енду бойовика "Нестримні 3" - всього 16,2 млн. доларів, що майже в два рази менше, ніж прем'єрні збори другої стрічки. Студії Lionsgate і Millennium Films в печалі, так як бюджет зйомок склав 90 млн. доларів.  Змогла б картина зібрати більше, якби за три тижні до показу в інтернеті не з'явилася копія? Компанією Lionsgate були зроблені спроби зупинити подальший витік фільму, але в результаті тільки в США і Канаді користувачами мережі було завантажено більше 500 000 разів. Найімовірніше вина лежить на незалежній компанії, яка займалася покращенням спецефектів. Навіть якщо кожен, хто скачав, заплатив в кінотеатрі за квиток (орієнтовно 8 доларів), то додаткові 4 мільйони навряд чи врятували б збори, дотягнувши в підсумку до 20 мільйонів.  The New York Times вважає, що мізерні збори не можна пояснити лише тільки появою піратської копії в інтернеті. Тому аналітикам бокс-офісу доведеться пояснити, чому на батьківщині таких зірок як Шварценеггер, Сталлоне, Гібсон і Форд картина здобула фіаско.  Не допомогло "Нестримним 3" навіть розширення аудиторії глядачів до рейтингу PG-13 (від 13 років). Дві попередні стрічки зібрали з прокату 580 мільйонів, маючи рейтинг R (від 17 років). У сегменті "сімейного" ​​рейтингу у студії Lionsgate серйозні конкуренти - «Вартові Галактики», «Черепашки-ніндзя», які продовжують добре приносити дохід. І вирішуючи, куди повести дітей: на зелених улюбленців дитинства, на фантастичну комедію або на компанію престарілих найманців? Вибір явно не на користь останніх.  І напевно даремно, Джейсон Стетхем пожертвував своїм іміджем крутого хлопця, прокотившись в кулі, подібного беговому колесу хом'ячків, по вулиці Нью-Йорка. Це навряд чи позначилося на рівні зборів фільму. Відомий актор взяв участь у шоу Джиммі Фелона, і передбачувано виграв у бігу всередині кулі для гризунів.

12 серпня 2014,  13:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Найгучніші імена. Найширші плечі. Найдорожчі іграшки. Найвагоміші аргументи. І одна карколомна блондинка. Справжні джентльмени просто так не збираються.

В кінотеатрах України і Росії з 14 серпня.

30 грудня 2013,  23:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Барні, Крістмас і інші члени команди сходяться обличчям до обличчя з Конрадом Стоунбенксом, що багато років тому заснував разом з Барні команду «Нестримних». Згодом Стоунбенкс стає безжальним торговцем зброєю, і тим самим перетворюється на людину, яку Барні було доручено вбити... Або, принаймні, він сам так вважав.

Тепер Стоунбенкс, який один раз вже зумів обдурити смерть, поставив собі за мету покінчити з «Нестримними» - але у Барні на цей рахунок свої плани. Барні вирішує, що в його боротьбі «свіжий» підхід можна протиставити старим методам, і поповнює ряди людьми, які молодші, швидші і технічно більш підковані. Так у членів команди «Нестримних» починається нова ера. Остання місія перетворюється на зіткнення між представниками класичної «старої школи» та експертами у високих технологіях.