Новини фільмів про (2013)

1 травня 2022,  15:49 | Новини фільмів

Приквел франшизи-антиутопії «Голодні ігри» називатиметься «The Ballad of Songbirds and Snakes» («Балада про співочих пташок і змій») і вийде на екрани кінотеатрів наприкінці 2023 року. Очікується, що його зйомки розпочнуться незабаром.

Читати далі...
27 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові розслідувати нову заплутану справу разом з родиною Шерлока Холмса? У детективному фільмі «Енола Холмс» зірка серіалу «Дивні дива» Міллі Боббі Браун втілить молодшу сестру легендарного детектива.

Читати далі...
23 квітня 2020,  03:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приквел фантастичної франшизи «Голодні ігри» знайшов свого режисера в особі Френсіса Лоуренса, який вже неодноразово бував в Панемі, але, на жаль, в ньому не повернуться ані Дженніфер Лоуренс, ані Джош Гатчерсон, ані Ліам Гемсворт.

Читати далі...
19 лютого 2020,  18:54 | Новини фільмів

Продюсери хітових трилер-горорів «Пастка» і «Ми» Шон МакКіттрік та Реймонд Менсфілд, на чиєму рахунку є номінації на премію «Оскар», представляють новий дивний кошмар під назвою «Антебеллум».

Фільм жахів «Антебеллум» слідує за успішною письменницею Веронікою (зірка номінованої на премію «Оскар» кінострічки «Приховані фігури» Жанель Моне), яка опиняється у пастці в жахливій реальності між нашим часом та періодом рабства в США і повинна розкрити таємницю, що перевертає розум, поки не стало надто пізно.

Режисерами і сценаристами цієї історії виступають Джерард Буш та Крістофер Ренц. Компанію Моне тут складе зірка франшизи «Голодні ігри» Джена Мелоун. Українська прем'єра фільму жахів «Антебеллум» відбудеться одночасно з усім світом, 23 квітня.

12 листопада 2015,  12:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В преддверии выхода одного из самых ожидаемых фильмов осени «Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть II» Капитолий решил напомнить о величии своих прошлых победителей в серии винтажных постеров. Двое из них представляют молодую Мэгз, трибута из «Голодные игры: И вспыхнет пламя», в то время, когда она только стала победителем.

Читати далі...