Новини про фільм (2012)

5 травня 2020,  19:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаючи, що в тяжкі часи, як зараз, у людей загострюється депресія і можуть з'явитися суїцидальні думки, режисер супергеройського фільму «Загін самогубців» Девід Ейр поділився в соцмережах словами підтримки.

Читати далі...
16 травня 2019,  02:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Патруль» і «Загін самогубців» Девід Ейр представляє нову кримінально-політичну драму «Deputy», головну роль в якій виконає зірка 3 сезону «Справжнього детектива» Стівен Дорфф.

Серіал «Deputy» («Заступник») буде сучасною поліцейською драмою з елементами вестерну. Коли шериф округу Лос-Анджелес помирає, законне правило, вироблене ще за часів Дикого Заходу, призначає на цю посаду найменш вірогідну людину: поліцейського у п'ятому поколінні (Стівен Дорфф), якому більш комфортно ловити поганих хлопців, аніж орієнтуватися в морі політики, і який не буде відпочивати, поки не буде встановлена справедливість.

Компанію Дорффу в кадрі складуть Яра МартінесСправжній детектив», «Незаймана Джейн»), Брайан Ван ГолтМісто хижачок»), Сієна ГоїнсЕнді Мак»), Бекс Тейлор-КлаусСтріла», «Крик»), Шейн Пол МакгіПісля») та Марк МозесВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні»).

18 червня 2018,  10:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніколас Кейдж бореться з банківськими грабіжниками в офіційному трейлері бойовика «Код 211».

«Код 211», який описують як фільм про пограбування банку в дусі «Патруля» і «Чорного яструба», був натхненний одним з найдовших та найкривавіших пограбувань банків в історії. У ньому Кейдж грає офіцера поліції Майка Чендлера, який збирається на пенсію, але його черговий звичайний день на службі обертається небезпечним протистоянням з озброєними злочинцями.

У світовий прокат бойовик Йорка Шеклтона вийшов в кінці травня.