Новини про фільм (2016)

23 жовтня 2019,  22:03 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка психологічного горора «Вулиця Монстро, 10» і майбутнього супергеройського екшену «Хижі пташки» Мері Елізабет Вінстед виконає головну роль у бойовику «Кейт».

Читати далі...
18 липня 2017,  19:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Мстителей» Крис Хемсворт считает, что следующего Джеймса Бонда должна сыграть Шарлиз Терон.

Читати далі...
1 травня 2016,  13:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо фрагмент фінальної битви з фентезі «Мисливець і Снігова Королева» («Білосніжка і Мисливець 2»), де Фрея (Емілі Блант) показує своїй сестрі Равенні (Шарліз Терон), як небезпечно переходити їй дорогу.

«— Дай спокій моїм дітям!»

Уже в кінотеатрах України.

30 квітня 2016,  16:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У рамках промо-туру фентезі «Мисливець і Снігова королева», яке вже можна побачити в українських кінотеатрах, Кріс Хемсворт відвідав BBC Radio 1, де його заради сміху змусили прочитати слова до пісні Ріанни «Work».

25 квітня 2016,  14:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезды «Охотника и Снежной королевы» заглянули на днях в гости к Джеймсу Кордену на «Очень позднее шоу», где успели вспомнить веселое знакомство Кордена и Эмили Блант, спеть, потанцевать и сделать несколько классных селфи.

Читати далі...
24 квітня 2016,  02:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Спін-офф «Білосніжки і мисливця» без самої Білосніжки Крістен Стюарт, зате з Крісом Хемсвортом у ролі бравого мисливця Еріка був одним з найбільш очікуваних фільмів цієї весни, але цілком імовірно він же стане і тим фільмом, який поховає цю франшизу.

Після скандалу з Рупертом Сандерсом, що зняв оригінал, на режисерській посаді другої частини його замінив Седрік Ніколя-Троян, що є фахівцем з візуальних ефектів і за свою роботу над «Білосніжкою і мисливцем» навіть був номінований на «Оскар». Для нього дана кінокартина стала повнометражним режисерським дебютом, і, як виявилося, дуже провальним по багатьом параметрам. Хоча спецефекти все-таки залишилися тут на висоті.

Спершу сюжет відносить нас назад у часі, показуючи дитинство і юність Еріка, який потрапив у полон і одночасно на службу до Снігової королеви Фреї, чиє серце закрижаніло від нестерпної втрати. Там він тренується не покладаючи рук і стає одним з кращих, поки не порушує головну заборону своєї королеви – закохується в одну з мисливиць. І тут історія перетворюється в банальні спроби довести, що любов – це найпрекрасніше на світі. Причому в цих спробах «Мисливець і Снігова королева», незважаючи на свої похмурі моменти, може дати фору навіть найнаївнішим дитячим казкам. Фентезійний екшен стараннями сценаристів часто віддає дешевою мелодрамою, яка представляє любов аж ніяк не великим і сильним почуттям, а чимось незрілим і слабким.

Кріс Хемсворт відомий своїми геройськими образами, але якщо раптом ви очікуєте побачити тут середньовічного Тора або хоча б Мисливця з першої частини, то, неначе напившись любовного зілля, він остаточно розчинився. Класно, коли герой не завжди серйозний і може відпускати жарти, але не на шкоду ж собі. Ерік з відомого героя на очах перетворюється на якогось блазня, з чийого обличчя рідко сходить дурна посмішка.

Героїня Джесіки Честейн, в яку закоханий Ерік, викликає симпатію, лише коли готова вбити головного героя. Якщо б вони дійсно зійшлися в сутичці не на життя, а на смерть (наприклад, хтось із них або відразу обидва опинилися б під впливом злих чарів), ось це було б видовище. А спостерігати за тим, як її героїню, таку спочатку круту зливають у міру розвитку сюжету, дуже неприємно.

Що ж стосується двох королев даної казки для дорослих, то Емілі Блант прекрасна і трагічна в образі Снігової королеви. Мабуть, вона – єдина, кому можна по-справжньому співпереживати у всій цій суєті. Відчувається, що Фрея не стільки зла, скільки знаходиться в страшенних душевних муках, які ніщо не може втішити – ні армія відданих мисливців, ні завойовані землі.

Повернення Шарліз Терон в образі Злої королеви Равенни – друга причина додивитися фільм до кінця. У кожній своїй сцені вона диявольськи шикарна у всіх цих божевільних нарядах і з поведінкою справжньої королеви, готової підкорювати і панувати за будь-якоу ціну. Тут розкриваються найжахливіші риси її душі, поглиненої темрявою. Але, на жаль, її екранний час тут досить скромний.

Кінокартину навіть складно назвати одноразовою, оскільки додивитися її до кінця і не знемагати від розчарування практично неможливо. Її не рятує ні відмінний акторський склад, ні костюми, ні спецефекти і вже точно не посередні бійки, які нічим особливо не вражають. «Мисливця і Снігову королеву» варто дивитися лише затятим шанувальникам задіяних тут акторів, якщо ви, звичайно, готові все стерпіти.

Дві могутні злі королеви об'єднуються, щоб підкорити собі весь світ, і проти них виступає Мисливець, який повинен перемогти за законом казкового жанру. Але насправді, ніхто з усіх цих мисливців їм і в підметки не годиться.

5 березня 2016,  09:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверо главных героев фэнтези «Охотник и Снежная Королева» вновь разделились на два враждующих лагеря на новых постерах и кадрах к фильму.

Читати далі...
23 лютого 2016,  02:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо новий український трейлер до фентезі «Мисливець і Снігова Королева»!

Від продюсерів фентезі-блокбастерів «Чаклунка» та «Аліса в країні чудес» дивовижна видовищна історія, знята із використанням найновіших візуальних ефектів, сповнена магії і містики. Дві могутні лихі сестри: Королева Темряви (Шарліз Терон) і Снігова Королева (Емілі Блант) об'єднують свої чисельні армії, і на світ людей наступить страшна, незнана досі, сила. Лише двоє відступників Мисливець (Кріс Хемсворт) і його таємна хоробра обраниця (Джессіка Честейн) здатні їх зупинити.

В кінотеатрах України і Рф з 21 квітня.

15 лютого 2016,  19:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Вийшов другий трейлер до фентезі «Мисливець і Снігова Королева» (в російському прокаті «Білосніжка і Мисливець 2»), який вийде в кінотеатрах України з 21 квітня.

8 грудня 2015,  13:47 | Чутки | Автор: Елена Стрельбицкая

Предположения насчет того, чьи же трейлеры будут показаны перед грядущим долгожданным продолжением саги «Звёздные войны: Пробуждение силы», уже давно являются предметом активного обсуждения. И источники сообщают, что такое место зарезервировал за собой первый ролик к «Стартреку 3».

Читати далі...
24 листопада 2015,  15:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер фентезі «Мисливець і Снігова Королева».

Від продюсерів фентезі-блокбастерів «Чаклунка» та «Аліса в країні чудес» дивовижна видовищна історія, знята із використанням найновіших візуальних ефектів, сповнена магії і містики. Дві могутні лихі сестри: Королева Темряви (Шарліз Терон) і Снігова Королева (Емілі Блант) об'єднують свої чисельні армії, і на світ людей наступить страшна, незнана досі, сила. Лише двоє відступників Мисливець (Кріс Хемсворт) і його таємна хоробра обраниця (Джессіка Честейн) здатні їх зупинити.

В кінотеатрах України і росії з 21 квітня 2016 року.

20 листопада 2015,  16:51 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Сестра Равенни, крижана королева Фрея, була зраджена і втекла з королівства. З її можливістю заморозити будь-якого ворога молода крижана королева провела десятиліття в ув'язненні в зимовому палаці, збираючи легіон смертоносних мисливців, в числі яких Ерік (Хемсворт) і воїн Сара (Честейн), щоб побачити те, як ці двоє порушують її єдиний наказ: Зробити свої серця кам'яними для любові.

В кінотеатрах України і РФ з 21 квітня 2016 року.

17 листопада 2015,  12:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Четыре характер-постера «Охотника», которого теперь называют «Охотник: Зимняя война», представляют первый взгляд на его главных героев, среди которых Крис Хемсворт и Джессика Честейн в образах Охотника и Воительницы.

Читати далі...
25 лютого 2015,  11:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

К Крису Хемсворту и Шарлиз Терон в спин-оффе «Белоснежки и охотника» присоединилась Джессика Честейн и должна присоединиться Эмили Блант.

К своим сказочным ролям в «Охотнике» вернутся Крис Хэмсворт, исполняющий в спин-оффе главную роль охотника по имени Эрик, и Шарлиз Терон, сыгравшая злую колдунью Ровенну. Фильм расскажет о том, как их судьбы пересекались раньше, до встречи с Белоснежкой, роль которой исполняла в предыдущем фильме Кристен Стюарт

Кого сыграет Честейн пока неизвестно, а Эмили Блант, по слухам, станет Снежной королевой.

Для специалиста по визуальным эффектам Седрика Николя-Трояна, работавшего над «Белоснежкой и охотником» и «Колдуньей», спин-офф «Охотник» станет полнометражным режиссерским дебютом. Над сценарием фильма в этот раз работал сам Фрэнк Дарабонт, номинированный на «Оскар» за «Побег из Шоушенка» и «Зеленую милю». Ранее Дарабонт должен был заниматься также и режиссурой, но выпал из проекта. 

Этой осенью Честейн можно будет увидеть на больших экранах в кинокартинах «Багровый пик» и «Марсианин». А Блант играет главную роль в криминальной драме «Наёмница», которая выйдет в сентябре.

Премьера «Охотника» назначена на 22 апреля 2016 года.